Sindenis je napisao/la:hm, neznam gdje da stavim pa evo ovdje cu: Moja Mukica redovito jede najobicniji bijeli papir ili karton od kutije. Normalno kaki i piski i jede normalno ostalu hranu, a ovo kao da joj je veliki uzitak. Sto da radim?
Problem u papiru su kemikalije (izbjeljivaci i slicno), problem u kartonu je sve to isto plus ljepilo i mogucnost ostataka olova (recikliranje novina i slicno). Znaci definitivno ne.
da je to neki potpuno cisti papir (nemoguce za nabavit) nebi bilo problema jer je celuloza.
lili.l je napisao/la:pravilnom prehranom (koja uključuje neograničen pristup sijenu, kvalitetnu peletiranu hranu bez sjemenki i ostalih strahota i zelenim obrocima) kunić nema potrebe za nikakvim kamenjem
koju vi hranu kupujete zekima? mene sokiralo ovo, jer hrana koju jede on sad- witte molen, je prepuna pšenice, kukuruza i sjemenki svakakvih! dosad je jeo Cuni Crispy ali sam kupila ovu zato sto nije bilo Cuni Crispy taj dan...tipično za DBKjeli Cuni crispy dobar? ili ne?
Cuni indoor nature tj. novo ime mu je cuni rebalance je najbolji. Ni ostali cuniji nisu losi (npr. complete). Crispy je bolji od tog sta sad imas ali je i on mrvicu prekalorican.