Ljudi... ne da mi da spaaaaavam!!!!! @_@

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Ljudi... ne da mi da spaaaaavam!!!!! @_@

PostPostao/la Bibi » pet kol 08, 2008 4:04 am

Dobicu hronicnu nesanicu zbog zeke! :lud: Molim vas, predlozi.. POMOC!!!! :tired: Ubicu se koliko mi se spava... Svaku noc oko 4h i jutro oko 8h pocne da grbe sapicama po zici (kao da kopa) i da je vuce zubima, a to lupa lupa uzasno, pogotovo sto mi je u sobi, a nemam ga gde drugde osim tu ili napolje... :sad: Ne bih ga napolje, mali je, tamo ima buba i hladno je :sad: MOLIM VAS za savet :kmeee:

To lupanje zna da traje i po 3!sata :lud:, nekad ga pustim kao da se istrci mozda to hoce.. a on pap u krevet da se mazi i da me kupa...i da se popiski :ljut: kad ga vratim i zatvorim opet pocne.
Napolju(van gajbice) je skoro po ceo dan, osim kad nisam tu, a cesto sam tu ovih meseci, gajbica mu je ogromna... ma divota... a on nema milosti prema onoj zici... samo cekam zub da slomi. Probala sam sa slaninom... i utvrdili smo da voli da je jede, sta jos preostaje da mazem na zicu da ne grize i ne kopa po njoj? :davish: Evo sad spava jer sam ga vijala po sobi suskavim novinama da bi se umorio i spavao... da bi ja spavala!

Evo ovo je gajbica kad je tek bila zavrsena (sad je sredjeno sve gde se mogao povrediti, valjda je....) -
slika

Help... :superctebo:

P.s. Izvinjavam se ako ima gresaka ipak je 5h...
Bibi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la anci » pet kol 08, 2008 7:17 am

jesu to novine na dnu gajbice??? :hm:

jesi provala stavit rucnik preko resetki?resetke mozes jos premazat limunom
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vini » pet kol 08, 2008 7:19 am

Gajbica ti je super, ima prostora, ali on očito ne voli biti zatvoren. I moj je šizio na početku, a onda smo ga počeli puštati na sve više prostora i sve duže. Tako je on sada danonoćno pušten, gajbica stalno otvorena i u stvari nepotrebna. Sada smo udomili zekicu za koju uopće niti nemamo gajbicu već je stalno puštena. Zasada su odvojeni, tako da ona ima samo jednu sobu na raspolaganju. Prostor je naravno prilagođen da ne mogu napraviti nikakvu štetu ( kablovi zaštićeni ....). Ako imaš takvu mogućnost zekan bi sigurno bio najsretniji. Pokušaj nešto srediti.
:)
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pet kol 08, 2008 9:02 am

makni novine pod hitno - moze se otrovati time

a nesanica - klasicni problem zecoljubaca :D

ja sa svojima u sobi ne bi izdrzala to je sigurno. jer postoje razni trikovi od pokrivanja gajbice, premazivanja resetki, ali ja mislim da mojima nis ne bi pomoglo. dobro premazivanje bi pomoglo - neko kratko vrijeme ali vjerujem da bi to svako toliko nastavili. moji tresu ogradu i kad je otvorena, ja zbilja ne znam sto je u tome gust i svasta sam pokusavala i cim vidim da grizu vicem pljescem ludiram se, ali cim se okrenem - opet. strah me najvise zbog zubica da si ne ozlijee jer to onda moze biti gadno, ali zbilja nema toga sto mogu napraviti da ih sprijecim pa se jedino mogu nadat da toliko mozga imaju da se ne ozlijede.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » pet kol 08, 2008 9:08 am

Ne dajte im da grizu rešetke (kako god znate ;D ) jer tako mogu strgati zube. Grga ima dunu i spava sam u (najvećoj! :P ) sobi i baš spava kad je u gajbi jer se uvijek prije spavanja dobro izmori
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pet kol 08, 2008 9:12 am

ajde charlie onda lijepo ti dodji strazariti doma kod mene kad me nema pa objasni glupom bongu da to ne smije raditi cim ja okrenem ledja ;D
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » pet kol 08, 2008 9:30 am

to radi jer su zekaci najaktivniji nocu..bude si on promjenio bioritam, tj prilagodio tvom..evo kod nas je tak..idemo svi spavat u isto vrijeme ;D

ako je dobar i uredan, razmisli o tome da ga ostavis i preko noci vani :) ne vani izvan kuce, nego vani u sobi :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Bibi » pet kol 08, 2008 11:52 am

Ostavila sam ga jednu noc... dosao je pavo kod mene u krevet, i da se nije popiskio plasim se da bi ga ugnjecila dok spavam.. :wub: Tako da i kad je pusten nocu on hoce bas u mom krevetu da obitava! :rolleyes:

Inace novine su tu bile privremeno jer je, ko sto rekoh, tek stigla kucica, pa sam stavila dok ja nametam, da on moze da ulazi,a da se ne popiski bas odmah dok mu ne namestim sve. :)

Ah! Limun to se nisam setila ;D Hvala probacu! :)

Kad ga ponekad zatvorim popodne spava ko top i ne lupa, dobar i fin, ali noooocu.. horor..nocna mora! ;D

Hvala na savetima probacu sve, limun, oblaganje resetki i da ga umorim pred spavanje! :)
Probala sam pokrivanje ne pali. :nowink: Nadam se da ce se uskladiti sa mnom i da ce spavati kad i ja... :dry:

Volim svog zekicu puno ;D pa cu sve da probam! Na kraju cu ja da spavam napolju! ;D
Bibi
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan