zeko Simba je napisao/la:Ma znam da si napravila najbolje moguće

nisam mislila ništa loše, znam da je bilo problema oko svega, ali nisam znala za ovaj zadnji korak. Očito su zadovoljniji ovako. Tko zna što je njega spopalo. Bitno je da su sada sretni
Prijedlog:
Ako razmišljaš o drugom zekanu, možda bi bilo dobro da uzmeš ovoga na privremeno udomljavanje (ako imaš uvjete), pa ako se slože super, a ako ne onda zekan putuje stalnom udomitelju

Hvala Simba na razumijevanju

ma napisala sam i radi drugih, iako je meni jedino bitno da su oni sretni i zadovoljni oboje, a jesu. da Duško nije imao kud, ostao bi kod mene, makar mu nabavila još jednu gajbu i bio u drugoj sobi, kod cimerice ili kod mojih doma.
vidiš, ideja sa privremenim udomljavanjem je super... samo opet sad molim za savjet: pošto je Lola dosta toga prošla i malo je plaha iako je u duši šefica, kako bi prihvatila nekastriranog dečka? ja bih mu rado platila kastraciju, od udruge ne očekujem još i to povrh svega što su za nas učinili.. ali dok prođe tih 6 tjedana, malac će se načekati.

ja bih ga mogla uzeti pa čuvati tih 6 tjedana i lagano puštati Loli da vidimo kako bi išlo... kao privremeni udomitelj i eventualno stalni.
i bilo bi mi jako bitno da kad će ići na kastraciju da se obavi jedan generalni pregled, od šugaraca, buha, zubeka, da li ima kakve kronične probleme i slično, jer ne bih htjela da Loli nešto prenese, a ni ja mu ne mogu trenutno priuštiti neko liječenje skuplje od ovog što se podrazumijeva - noktići, njega, hrana, maltica i slično... kužite me... ako se što dogodi dogodi se, moj je zeko, ali npr. ne bih da mi dođe s nekim problemom kao Lola koja je došla s buhicama, zagnojenim očnim kanalom i iskrivljenim zubekom pa se i dan danas liječimo. ako ima neki takav veći problem, bolje da ga uzme netko tko će mu to moći priuštiti, a ja ću rado sudjelovati preko udruge