Pozivaju se zainteresovani iz Srbije...

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

PostPostao/la musemarina » ned svi 24, 2009 22:07 pm

Lilo je napisao/la:
musemarina je napisao/la:Ako se članovi udruge u Hrvatskoj slažu onda bi mogli da iskoristimo njihov sajt i nakačimo adrese veterinara u Srbiji kao i pet shopova. Veterinarima i pet shopovima bi tražili za uzvrat pomoć oko kunića.
Kakve veze ima sad udruga i site osim što zajedno djeluju u dobrobiti kunića?

A naravno da deluju u dobrobit kunica, ali se jos niko nije odazvao. Ja bih htela da dam neki doprinos.
Kad sam tražila veterinarsku pomoc oko kunica shvatila sam koliko ima malo vetrinara u Srbiji koji znaju o kunićima. Htela sam da olakšam ljudima koji su u sličnoj situaciji i da im istaknem adrese veterinara u Srbiji koji najviše znaju o kuničima.
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la musemarina » ned svi 24, 2009 22:14 pm

Jurice, nije u opste nama u Srbiji važno da li je to ćirilica. Mi je i onako jako slabo koristimo i mislim da će brzo izumreti.
Mislim da je ipak bolje da na samom sajtu stavimo adrese ne samo veterinara u Srbiji nego i vi iz Hrvatske. Treba staviti i adrese pet shopova, jer ovde na primer nema svaki pet shop hranu i opremu za kuniće.
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la dHarma » ned svi 24, 2009 22:16 pm

Meni se svidja ova ideja... samo mi nije jasno...
da li mislite da dodajete reklame i preporuke ovde na sajt ili kako...
da li pravimo mi svoj sajt koji ce biti povezan sa forumom...?

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lilo » ned svi 24, 2009 22:19 pm

mislim da za sve planove koje imate sa ovim siteom se morate obratiti zecovi .net a za sve ideje o djelovanju udruge u Srbiji Lady jer je ona šefica! :)
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la musemarina » ned svi 24, 2009 22:22 pm

dHarma je napisao/la:Meni se svidja ova ideja... samo mi nije jasno...

Pa ja sam poslala e-mail zecovima, pa zavisi od toga šta će da mi odgovore.
Dala sam im predlog da iskoristimo njihov sajt. Meni inače nije problem da napravim sama sajt i forum.
Volela bih da saradjujemo sa našim prijateljima Zecovima.
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lilo » ned svi 24, 2009 22:23 pm

pa ...prićekaj odgovor onda...
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Zeko_Jurica » ned svi 24, 2009 22:36 pm

musemarina je napisao/la:Jurice, nije u opste nama u Srbiji važno da li je to ćirilica. Mi je i onako jako slabo koristimo i mislim da će brzo izumreti.
Mislim da je ipak bolje da na samom sajtu stavimo adrese ne samo veterinara u Srbiji nego i vi iz Hrvatske. Treba staviti i adrese pet shopova, jer ovde na primer nema svaki pet shop hranu i opremu za kuniće.

Dobro, sad ćirilica ili ne, više sam mislio da se nekom shopu ili veterinaru možda neće svidjeti da se reklamira na jednom hrvatskom sajtu.

Druga stvar je održavanje. Imamo već ovdje puno posla koji je na čekanju zbog nedostatka vremena. Većina ljudi koji mogu održavati sajt ili radi ili studira, te nalazi relativno malo slobodnog vremena.

Ako se netko od vas razumije u izradu sajta, bilo bi super kad bi vi informacije o veterinarima i shopovima u Srbiji održavali i aktualizirali na jednom posebnom sajtu. Time bi nama dali nešto vremena za druge stvari. No ako mislite da su preporuke za veterinare, u ovom obliku kao što već danas postoje na forumu, dovoljne i za vas, onda tamo nije problem dodati i veterinare iz Srbije (neki su već i navedeni), pa Vam onda sajt ne treba. Velim, ovisi kakvu reklamu bi htjeli imati za Vaše veterinare.

Mislim da će vam najveći problem biti, pronaći neke veterinare koji se razumiju malo u kuniće i koji su spremni još puno toga naučiti.
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la musemarina » ned svi 24, 2009 22:50 pm

Ja mislim da je najbolje da napravimo naš sajt i nakačimo link ka vašem forumu. Mislim da je tako uradio i Pet Centar ovde u Beogradu.
U pravu si što se tiče veterinara. Teško je naći neke koji znaju o kunićima dosta i koji su voljni da nauče, ali ja ynam neke koji znaju po nešto, rade sterilizaciju kunića itd.
Meni je potrebna podrška od vas što se tiče tekstova.
Mislim da bi mogli dosta da nam pomognete da podignemo svest Srbima o kunićima.
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Zeko_Jurica » ned svi 24, 2009 22:51 pm

musemarina je napisao/la:
dHarma je napisao/la:Meni se svidja ova ideja... samo mi nije jasno...

Pa ja sam poslala e-mail zecovima, pa zavisi od toga šta će da mi odgovore.
Dala sam im predlog da iskoristimo njihov sajt. Meni inače nije problem da napravim sama sajt i forum.
Volela bih da saradjujemo sa našim prijateljima Zecovima.

Na forumu su svi uvijek dobrodošli, a više ljudi uvijek i više zna, pa mislim da ne bi bilo efikasno da radite još jedan forum. Slično vrijedi za sajt. Ja sam jedino shvatio da je ideja da bi vi išli s nekim reklamama za veterinare i shopove, a toga ovdje na sajtu nema, pa bi to bio dodatan posao. Siguran sam da možemo surađivati, samo se trebamo dogovoriti kako to najefikasnije učiniti :)
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » ned svi 24, 2009 22:55 pm

Mogla bih i ja jedan za Bosnu napraviti... ;D

Mislim da nema smisla da zakupljujete domenu da bi reklamirali neke pet shopove.
A mi već imamo veterinare iz Srbije u preporukama.

Što se tiče tekstova i sajta..ovaj sajt je nastajao godinama. Mnogo truda i vremena je odvojeno za to.
slika
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la musemarina » ned svi 24, 2009 23:02 pm

Lela je napisao/la:Mogla bih i ja jedan za Bosnu napraviti... ;D

Mislim da nema smisla da zakupljujete domenu da bi reklamirali neke pet shopove.
A mi već imamo veterinare iz Srbije u preporukama.

Što se tiče tekstova i sajta..ovaj sajt je nastajao godinama. Mnogo truda i vremena je odvojeno za to.

Nisam videla da imate preporuke veterinara iz Srbije.
Poenta je da te veterinare i pet shopove reklamiramo besplatno kako bi oni nama dali za uzvrat besplatnu pomoć oko kunića koje spašavamo.
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Zeko_Jurica » ned svi 24, 2009 23:04 pm

mislim da bi bilo glupo da radimo duplo iste poslove, jer vrijeme možemo efikasnije iskoristiti za pomoć kunićima.

Isto tako mislim da bi jedan poseban sajt za Srbiju, ali samo sa najosnovnijim informacijama, te sa linkom na zecove i forum, bio dobro rješenje.
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » ned svi 24, 2009 23:08 pm

evo preporuka

BEOGRAD

Veterinarska orinacija SPINA
Dr. vet. med. Slobodan Spasojevic
Bul.Arsenija Carnojevica 17a
tel. 011 2130 848, mob. 064 1299 633
(neurologija, oftalmolgija, rentgen, ultrazvuk, mijelografija, sve vrste kontrastnih snimanja, hirurgija, interna medicina, labaratorija, video endoskopija, ortopedija)
Preporuka: ovnolika_marina, dina

Nebojša Milivojević, dipl.vet.
Veterinarska ambulanta Veterinar
Maksima Gorkog 23/3
11000 Beograd
Tel. 011/244 89 38
mob. 063 25 33 43
Preporuka: Baltazar

dr.vet.med Milan Putnik
Banovo brdo
Zrmanjska 8
tel: 011/354-16-83 064/127-35-41
(prevencija, vakcinacija, lecenje, sistemski pregledi, hirurgija, terenska sluzba, hitna sluzba)
Preporuka: dina

Veterinarska klinika "Novak"
Veselina Masleše 55
Beograd
tel/fax ++ 381 11 2851-856, 2851-923
mobile 064 11 57 802, 064 12 72 033
e mail : novak@ptt.yu
http://www.vetnovak.co.yu/
Preporucila: Chiara

tamo su sa preporukama ua Hrvatsku i Bosnu
slika
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la dHarma » ned svi 24, 2009 23:09 pm

Ali zar ne mogu ti popusti da se dobiju drugacije...
Na primer kod vas clanovi udruge u Bubi imaju odredjen popust...
mogli bi tako i kod nas da sklopimo slican dogovor sa odredjenim veterinarima... zar ne?
Ako moze mogli bi samo da napravimo ovako stranu kako Jurica kaze i to je to... nasa pocetna, a sve ostalo vodi na zecove...

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekili » ned svi 24, 2009 23:55 pm

http://www.zecovi.net/health/Preporuceni-veterinari.htm

ovdje se na site-u nalaze preporuke za beograd..kada dobijemo ostale, dodat cemo i ostale. site ce se redizajnirat pa ce biti i laksa pretraga po drzavi/gradu u buducnosti

na site-u od udruge ce biti "reklamirani" svi donatori. nisam shvatila ovo za reklame za pet shopove.

kako mislis pomoc u tekstovima? svi tekstovi sa zecovi.net dostupni su svima i svi ih mogu koristiti uz jasno navodenje izvora tj linka na izvornu stranicu od kuda je tekst preuzet
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan