izgleda da je to to, sutra idemo veterinaru, recite mi samo da se da izliječiti, glavica mu je malo u kosu, nekako mi je izgubljen i usporen, jest da je star al nema veze

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
snjof_snjof je napisao/la:može mi netko reć neš o tome? al iz iskustva, čitala sam neš na internetu![]()
izgleda da je to to, sutra idemo veterinaru, recite mi samo da se da izliječiti, glavica mu je malo u kosu, nekako mi je izgubljen i usporen, jest da je star al nema veze
Charlie je napisao/la:Može se liječiti ako se reagira brzo s pravom terapijom
ovi veterinari imaju hitne intervencije i dobri su za kuniće:
Veterinarska ambulanta Buba
dr. Bruno Ljolje, dr. Sandra, dr. Tomislav Šegota, dr. Saša
Selska 92d
Zagreb
tel. + 385 (0)1 37 71 761 od 0-24
tel. + 385 (0)1 30 90 933
Za hitne intervencije nazvati fiksni telefon gdje ce vam izdiktirati mobitel dezurnog veterinara!
Veterinarska ambulanta
za male životinje
NOA
V. Poljanice 2, 10040 Zagreb
tel: 01/2923-202
fax: 01/2923-204
gsm: 098/9112-948
Požuri i javi kako je zeko!!! Sretno
Jel ga zonosi kad skače? Jel se vrti u krug?
Neka bude u tamnom i mirnom
Tajcy je napisao/la:Naravno da se da izliječiti,treba biti optimističan i reagirati jako brzo.
U ovakvim slučajevima važne su minute tako da nemoj čekati sutra nego otiđi ODMAH veterinaru!Govorim ti to iz iskustva,prošla sam to sa svojim zekom tri puta.Evo ga kraj mene sada,daje mi pusice![]()
Reci kakvo je stanje,jel mu jako nagnuta glavica?Pogledaj mu okece jel mu koje naotečeno?
Molim te nemoj čekati sutra,sretno i javi kakvu je veterinar dao terapiju.Pusa zekaću.
Charlie je napisao/la:Ne, nemoj ga nositi pusti ga u miru i ako bi počeli napadi osiguraj da se ne ozlijedi
Barem onda nazovi ove dežurne doktore radi savjeta oko terapije
Znam da je uspješna terapija: b-neuron + vitamini b-complex + antibiotik (enrofloxacin), ponekad i Panacur (prah protiv parazita)
Koliko je zeko star? Jel jede sad ili odbija hranu?
svakako već sad nazovi veterinare zbog savjeta
Tajcy je napisao/la:Ako nemožeš nikako veterinaru osiguraj mu mjesto gdje boravi da se nemože ozlijediti(u gajbicu stavi u svaki čošak ručnike i makni mu sve predmete na kojima bi se mogao ozlijediti-wc,kućica,sjenilica,posuda za hranu).
Nikako ga nemoj puštati da se sam kreće po stanu.Ne želim te plašiti ali već ujutro se može desiti da tvoj zeko neće moći samostalno stati na nogice zato sam ti rekla da ga odpeljaš danas veterinaru jer je stvarno svaka minuta važna da dobije potrebnu terapiju.
Moj Šnjofko je do samog kraja,točnije dok je mogao stajati na nogicama jeo i primao hranu tak da to nemora ništa značiti!
A gdje živiš,koliko ti treba do najbližeg veterinara?Ako ikako možeš pomozi svom zekaću odmah da se nedaj Bože nebi desilo ono najgore.
Moj zeko nema šta ti nije dobio i to u nenormalnim dozama.
B-neuron,B-complex,još dva antibiotika i vitamine.
Tajcy je napisao/la:Zeko već ima godina,hitno početi sa terapijom ne čekati do sutra!
Idem zvati dragoga da vidim za koliko je gotov ,pa ako si u okolici Zagreba dođemo po tebe i zeku i idemo veterinaru
Tajcy je napisao/la:Nemoj se bojati bude to sve dobro.Moj Šnjofko je imao prvi napad sa 6mjeseci.Odmah smo reagirali isti dan i otišli veterinaru.
Sada ima skoro tri godine i imao je još dva napada.Drugi napad je bio najgori jer nismo mogli naći potreban lijek.
Nemoj ga barem sada dok nejdeš spavati ostaviti samoga u gajbici.
Uzmi ručnik zamotaj zeku u njega i stavi ga na sebe.Pričaj mu i ljubi ga,nebi vjerovala koliko mu to pomaže.Nečija blizina i ljubav kada su bolesni.Tako sam ja znala sa Šnjofkom satima ležati na krevetu i skroz bi se smirio i kvrckao zubićima.
Držim fige da bude sve u redu i puno,puno mi izljubi zekaća!!!
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.