Moderator/ica: vini

malisa.simba je napisao/la:kruži i kruži i kruži oko nogu... nije mi jasno kako mu se ne zavrti u toj maloj glavi?

Pahuljica_Ri je napisao/la:malisa.simba je napisao/la:kruži i kruži i kruži oko nogu... nije mi jasno kako mu se ne zavrti u toj maloj glavi?
To i moj stalno radi, ne mogu više normalno hodat od njega.

Lori7 je napisao/la:moj također, a tako mi ga je bilo žao kad sam mu stala na nogicu pa je poskočio u zrak jadničak...
Ja sam naučila ne napravit ni korak dok ne vidim gdje je. Naviknut ćeš se nakon nekog vremena tako hodat.

Pahuljica_Ri je napisao/la:Lori7 je napisao/la:moj također, a tako mi ga je bilo žao kad sam mu stala na nogicu pa je poskočio u zrak jadničak...
Ajooooj, jadničak..![]()
![]()
Ja sam naučila ne napravit ni korak dok ne vidim gdje je. Naviknut ćeš se nakon nekog vremena tako hodat.
![]()

ali nekad tako necujno trci da se gotovo uplasim kad ga vidim da je tu
zato sad pravim korak po korak i prosto cekam da mi se zalepi za nogu e onda kad je tu onda ga polako zaobilazim , al tu gde mu je kavez to je njegova soba i nema tu niko pristupa ako on nije tu
cim neko zaviri tamo eto ti njega odma ide da vidi sta radimo da mu slucajno ne jedemo hranu 

malisa.simba je napisao/la:kruži i kruži i kruži oko nogu... nije mi jasno kako mu se ne zavrti u toj maloj glavi?

sponza je napisao/la:kradu mi drvca oko kamima

trenutno lezi ispod stola i verovatno ceka da ja krenem negde
i ceka samo da mu dam nesto da gricka
lopov mali

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.