Zekonja je predivan! Ne znam koja je točno pasmina, ali krasan je!
Složili smo mu kavez i postavili sve kako treba,potom otvorili transporter da sam odluči što želi i kamo. Trčkarao je okolo, njuškao, nas je ignorirao a i mi ga nismo uopće gnjavili dok nas ne upozna kroz neko vrijeme. Ušao je u kavez i pregledao dal je sve na svom mjestu potom opet van na upoznavanje terena. Jedino u wc-u našem nije bio hahahaha. U svom je obavio sve što treba i tako je malo lutao a sada je spremljen na spavanac. Jeo je i pio, ne ne znam koliko oni količinski piju (ne mislim kroz dan, nego onako u naletu). Najdraže mjesto mu je iza fotelj,tamo se izvalio kao car.
Evo i jedna fotka sa mobom pa nije neka superali je onpredivan!

Uploaded with
ImageShack.usSlijedi:
JAVNA ZAHVALA!Foxy Hvala što si nam dovezla Bubya, pružila osnovne informacije, i ponudila se da te kontaktiramo ako budem imali pitanja! Očekujemo te na kavici.
Zeko Simba Hvala što si mi pomogla da se ufuram u sve ovo kako klapa i pomogla u realizaciji dolaska našeg novog člana obitelji. I tebe očekujemo na kavici.
Hvala svima Vama koji ste mi se javljali, na private i u ovoj temi i nudili mi savjete i linkove na oglase o udomljavanju.
Ljudi družiti će mo se i dalje...
Pusa svima i laku noć