Bok Zecovi!
Da li mi netko može preporučiti dobrog uzgajivača patuljastih kunića po mogućnosti u blizini Zagreba.
Hvala i pozdrav,
Nikola
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
lucky je napisao/la:bok, meni je dečko nabavio patuljastog ovnolikog zeku od uzgajivača iz dubrave. kod mene je tek treći dan i razigran je veseo i nije strašljiv, znači da ga nisu mučili. inače ima i lavoglave kuniće taj uzgajivač. nisam osobno vidjela dečko mi kaže. kaže da uzgaja zečeve uglavnom za pet-shopove!!
eto nadam se da sam malo pomogla...
ninocka je napisao/la:... no dobrih uzgajivača koji paze na zdravlje beba i ne razmišljaju samo o profitu je prestrašno malo![]()
...
ninocka je napisao/la:od jednog uzgajivača iz dubrave je drito kupio najstrašnije i najprljavije gajbe ikad viđene.
prema onome što je on opisao, a to baš i nije puno, mislim da je kunićima tamo bljak![]()
ne kažem da je to ovaj kod kojeg je lucky nabavila zeku, no dobrih uzgajivača koji paze na zdravlje beba i ne razmišljaju samo o profitu je prestrašno malo![]()
postoje ljudi koji su se odgovorno bavili uzgajanjem kunića i među forumašima, no oni će se valjda javiti sami
Lady Stardust je napisao/la:Ovisi o karakteru kunica kakav ce biti, ali ako je okocen i odrastao u losim uvjetima, prerano je odvojen onda se vjerojatnost za kasnije zdravstvene probleme jako jako povecava.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.