Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

ceo forum samo o njenom senu pise

mala_zečica je napisao/la:ljudi jel tko probao ovu hranu?
http://www.dalmino.eu/male-zivotinje/ad ... c-3kg.html
vaše mišljenje molim, hvala

Masha je napisao/la:Nasla sam u velikoj gorica tj okolica imaju 15 kg bale 1kn/1kg
Sam me muci jel to sijeno ok?
Pise da je ovogodisnje i nije bilo na kisi?!
Molim za savjet;)

Odgovorno tvrdim da se sijeno skladišti na zraku tj.propuhu u većim kolićinama a u manjim u obavezno papirnim ,kartonskim ili platnenim vrećicama.Friško otkošeno sijeno mora odležati-on radi kuha!takvo pak se nesmije niti pakirati u ništa bar jedan mjesec!Fino domaće sijeno ima ljepi miris,rastresito je ,krcka i pucka rstima,drobi se!Da ne zaboravim....sijena djetelina nisu za ishranu pat.kunića.Tako dakle djetelina u sijenu može biti u tragovima,pokoja!nikako nije dobro davati ćistu suhu djetelinu-lucernu,glavaticu-trecakiju!postoje trenuci kao što je dojenje mladunaca kada to kunice smiju jesti ali za sve ostale vrijedi da je svaka djetelina mali udio u prehrani kunića-višak Ca!Sto se slika tiće ići ću do susjeda slikat ti sijeno i slikat ću svoju otavu!nadam se da me nebu susedova
,nedaj bože njenog muža srest
!markiza je napisao/la:Lilo jel mozes staviti slike sena i otave da vidim ? Mislim nije obavezno samo bih volela da vidim razliku, naravno ako imas vremena....

Lilo je napisao/la:ok je hrana,meni prva odmah iza Prestigea!S time da je ćak njihov junior bolji jer je u potpunosti paletiran!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.