umirio se , cudno se ponasa

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: umirio se , cudno se ponasa

PostPostao/la Nikola1990 » uto tra 23, 2013 11:41 am

kako se daje aktivni ugalj?
evo ga sada jede seno...mljacka nesto..
Nikola1990
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » uto tra 23, 2013 11:44 am

Smrvi se i navuce na spricu isto....u obliku tabletice je,da se pola tablete za pocetak ako se ne varam.. Evo ti jedan link sa slicnim slucajem pa da vidis sto su cure savjetovale

viewtopic.php?f=5&t=6460

Nisi bio do ljekarne i ducana jos?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la altan » uto tra 23, 2013 12:34 pm

Nikola1990 je napisao/la:kako se daje aktivni ugalj?
evo ga sada jede seno...mljacka nesto..

aktivni ugljen nije najnuzniji sad..najbitniji je sok od ananasa i kapi protiv nadima (sab simplex,espumisan)..Zeko Simba ti je vec jucer napisala da das terapiju HITNO..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la žutaš šapica » uto tra 23, 2013 16:13 pm

ja isto ne vjerujem što čitam... ja kojoj zekani hvala dragom Bogu bivaju zdravi, čitam, pratim, i popisujem kšto nemam, a vidim da mi treba...razmišljam i da im neke stvari preventivno dajem, ali prvo moram pročitat sve o začepu. Ali da se savjet traži, pa ignorira.... kod zekana nema puno vremena, kod njih stvarno nema- nakon duge i teške bolesti...
žutaš šapica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Nikola1990 » uto tra 23, 2013 18:43 pm

Bili smo kod veterinara, ispipao mu stomak, kaze da je sve u redu...ne moze da oseti nigde da je tvrd ili da se naduo. Pije sok od ananasa, gricka seno, jabuku. Savetovao me da mu dam onu malt pastu, jer se linja dosta. . Ali nije imala za kunice, dala mi je za macke, ali kaze da moze slobodno to da mu dam... Sada je puno bolje.
Nikola1990
Kunić
Kunić

PostPostao/la Nikola1990 » uto tra 23, 2013 18:46 pm

žutaš šapica je napisao/la:ja isto ne vjerujem što čitam... ja kojoj zekani hvala dragom Bogu bivaju zdravi, čitam, pratim, i popisujem kšto nemam, a vidim da mi treba...razmišljam i da im neke stvari preventivno dajem, ali prvo moram pročitat sve o začepu. Ali da se savjet traži, pa ignorira.... kod zekana nema puno vremena, kod njih stvarno nema- nakon duge i teške bolesti...

Ko je ignorisao savet? Svaki savet uvazim, jer da ignorisem , ne bih ni trazio, zar ne?
O kakvoj dugoj i teskoj bolesti pricate? O.o
Nikola1990
Kunić
Kunić

PostPostao/la žutaš šapica » uto tra 23, 2013 19:47 pm

o tome da su te članovi foruma savjetovali što i kako, a vi ste isčitali jedino ugljen u tom trebutku, pa se stekao dojam da niste ništa od navedenog odradili, pa sam vam htjela reći da u takvim situacijama teško da zeko ima puno vremena, da dugo boluje, nego obično nastrada zbog spore ili nikakve reakcije vlasnika... nisam mislila ništa loše, ali eto, svi pratimo kako je vaš zeko, i nadali smo se da ste odradili nešto od savjeta, jer smo se bojali najgorega. U svakom slučaju, drago mi je da je zeko bolje. :-D
žutaš šapica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Nikola1990 » sri tra 24, 2013 17:10 pm

Iscitao sam sve, ali samo za aktivni ugaljen sam pitao jer mi je to potpuno strano ... Zekan je dobro sasvim sada. Hvala clanovima foruma na savetima. Mada je dolovalo da nisam uvazavao nijedan, nije tako :)
Nikola1990
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan