ZEKO OD 25 DANA(spavanje)

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

ZEKO OD 25 DANA(spavanje)

PostPostao/la semel » uto ožu 29, 2011 17:32 pm

Imao sam zeku koji je bio loš!agresivan,pa sam kupio patuljastog zeku od 25 dana.
Zdrav je,voli me,puno ima energije i drag je.Puno se druzimo i volimo se <3
Zove se LOPY.U toku dana često spava,bude jedno 1h/30 min puno aktivan i domah pocne da spava.
Da li je to sto je beba,pa ko i sve bebe,vole da spavaju i brzo izgube energiju ili.....
Ja mislim da je to,zato sto je beba.
Veliki pozdrav...... :zeko1:
semel

Re: ZEKO OD 25 DANA(spavanje)

PostPostao/la warped » uto ožu 29, 2011 17:36 pm

A šta se dogodilo s tim koji je bio 'loš' (to u smislu 'pokvaren', 'nije radio kak treba' ili...?), završio u loncu? Imao si ga čak mjesec i pol.

I najbolje ako ne uspiješ odgojiti zeku kak spada kupiti si drugog, koji je više nego duplo mlađi od dobne granice nakon koje se smije odvojiti od majke, bravo.
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekoslav123 » uto ožu 29, 2011 17:40 pm

warped je napisao/la:A šta se dogodilo s tim koji je bio 'loš' (to u smislu 'pokvaren', 'nije radio kak treba' ili...?), završio u loncu? Imao si ga čak mjesec i pol.

I najbolje ako ne uspiješ odgojiti zeku kak spada kupiti si drugog, koji je više nego duplo mlađi od dobne granice nakon koje se smije odvojiti od majke, bravo.

potpisujem.
sta se s njim dogodilo?....
Mrkva,Lily (R.I.P.) i Cima
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anby » uto ožu 29, 2011 19:18 pm

Nevjerojatno kako odmah grizete na ovakve postove :rolleyes:

Vjerojatno je neko dijete u pitanju, ovakvim postovima cete ga samo otjerati sa foruma...

trenutno je kod nje/njega zeko od 25 dana, hej 25 DANA!!! Ako nista drugo, treba mu/joj pomoci da ovaj premladi zeko "stane na svoje noge"

Semel: Zeko mora biti najmanje dva mjeseca sa majkom prije nego stigne u neciji dom, al sad sta je tu je... cini mi se da bi se sada trebao i hraniti mačjim mlijekom jer je jako mlad, ali pricekaj nek ti netko iskusniji kaze nesto vise. Spava puno najvjerojatnije jer je kao sto kazes beba, a to "gubljenje energije" moze nazalost biti svasta jer je premlad.... Nemoj mu nikako davati nista od povrca i voca, inace bi mogao umrijeti. prouci dobro forum i osiguraj mu svjeze vode i sijena...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » sri ožu 30, 2011 8:46 am

semelu ovo nije prvi post

Budući da je već neko vrijeme na forumu mogao je i sam naučiti da zeko mora biti uz mamao 8 TJEDANA

Možda grizem, ali mene ovakve stvari stvarno izbace iz takta. Kao prvo me nervira kako netko može tako pričati o svom ljubimcu i to još na način da ne objasni onaj dio "IMAO SAM"
Njegov kunić je bio vrlo mlad kunić i imao je problema sa zubima. Jako me ljuti kada se netko loše odnosi prema životinjama, a mislim da semel ne shvaća da je imati ljubimca velika odgovornost. Nisu nam to plišane igračke.
Da li je netko dijete ili odrastao ne utiče na moje mišljenje.

Iskreno, bojim se da je prvi zeko loše završio
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekoslav123 » sri ožu 30, 2011 9:22 am

A ok...sta je tu je..pomoci cemo ti da ga odrzis na zivotu,ali nije mi jasno sta je s prvim zekom? :blink:
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la sanjita » sri ožu 30, 2011 9:34 am

zeko Simba je napisao/la:semelu ovo nije prvi post

Budući da je već neko vrijeme na forumu mogao je i sam naučiti da zeko mora biti uz mamao 8 TJEDANA

Možda grizem, ali mene ovakve stvari stvarno izbace iz takta. Kao prvo me nervira kako netko može tako pričati o svom ljubimcu i to još na način da ne objasni onaj dio "IMAO SAM"
Njegov kunić je bio vrlo mlad kunić i imao je problema sa zubima. Jako me ljuti kada se netko loše odnosi prema životinjama, a mislim da semel ne shvaća da je imati ljubimca velika odgovornost. Nisu nam to plišane igračke.

Slazem se potpuno.....osim toga kao ni s ljudima nemozemo uvijek imat divne dane ni sa zivotinjama...palo mi je u oko ovo da je bio los a sad je ovaj pun energije i vole se jako...kad udje u pubertet i pocne ludovat i ne voljet te mozda vise tako jako jer ce ga pucat svakakvi filmovi kaj bu se opet novi zec nabavil? :rolleyes:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekoslav123 » sri ožu 30, 2011 9:36 am

sanjita je napisao/la:

Slazem se potpuno.....osim toga kao ni s ljudima nemozemo uvijek imat divne dane ni sa zivotinjama...palo mi je u oko ovo da je bio los a sad je ovaj pun energije i vole se jako...kad udje u pubertet i pocne ludovat i ne voljet te mozda vise tako jako jer ce ga pucat svakakvi filmovi kaj bu se opet novi zec nabavil? :rolleyes:

tako je .. :zeko1: neka je on novog nabavio,iako je jaako mlad ali gdje je onaj drugi??svaki zeko udje u pubertet,necemo zbog toga uvijek nove nabavljati ..
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anby » sri ožu 30, 2011 17:58 pm

sorry, ja za semela prvi put cujem... al ok, ipak nisam toliko aktivna na forumu... no mislim, posto pise da je iz bosne, da je u prvom slucaju bio u pitanju pravi zec, kazem to jer se cesto to dogadja ovdje (mislim na bosnu)... kada pravi zec, u pocetku isto umiljat i njezan, dodje do puberteta onda postane jako agresivan i nemoguce ga je drzati kao kucnog ljubimca, mozda je lose zavrsio, mozda ne...no i mene jako zanima sta je bilo s njim, bio on pravi zec ili pitomi kunic?????

ali ono sto bar mene brine jeste sadasnji mladi zeko, star svega 25 dana??? bio semel dijete ili odrasla osoba, tog malog zekonju netko treba dobro paziti, a uz ovakve vlasnike i ovaj bi malisan mogao "lose" skoncat... mozda uz nasu podrsku, zeko "stane na noge"...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la warped » sri ožu 30, 2011 22:15 pm

prošli je bio lavljoglavi
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekoslav123 » čet ožu 31, 2011 12:34 pm

tko ce znat sto je bilo s proslim zekom,,a bio on pitomi kunic ili "pravi zeko" on je opet zeko i njemu treba ljubavi..a ako je poljski zeko treba ga pustiti negdje u prirodu,on se brzo navikne...i naravno da ga lovci ne ubiju-negdje gdje se obicno ne lovi...a naravno da cemo pomoc da novi zeko stane na noge...a s obzirom da je prosli bio lavljoglavi onda me zanima sto je bilo s njim..njega se sigurno nemoze samo tako pusititi u prirodu
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ars » čet ožu 31, 2011 12:39 pm

zekoslav opet malo spamaš, ha? :wink:

ni divlji zec se ne može "samo tako" pustiti u prirodu, jer on takav nenavikao na divljinu vani može samo nastradati,a kamoli kunić. ne znam koliko ima koristi prozivati semela kad se nije htio očitovati ni dok je pisao o prošlom zeki, pa sumnjam da će sad. :sad: jadne životinje s takvim ljudima...
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekoslav123 » čet ožu 31, 2011 12:45 pm

ars je napisao/la:zekoslav opet malo spamaš, ha? :wink:

ni divlji zec se ne može "samo tako" pustiti u prirodu, jer on takav nenavikao na divljinu vani može samo nastradati,a kamoli kunić. ne znam koliko ima koristi prozivati semela kad se nije htio očitovati ni dok je pisao o prošlom zeki, pa sumnjam da će sad. :sad: jadne životinje s takvim ljudima...

heheh...neznam zasto takvi ljudi uopce nabavljaju zivotinje..valjda je jadni mali zeko od 25 dana vec krepao pa se ne javlja.. :zekoo8:
nisam mislila naglo ga samo pustiti..treba se malo navikavati na prirodu..
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la semel » čet ožu 31, 2011 12:45 pm

Poklonio sam ga jednom covjeku.
semel

PostPostao/la ars » čet ožu 31, 2011 12:46 pm

poklonio kao ljubimca ili...? :sad:

a što je s ovim od 25 dana?