Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
sanjita je napisao/la:Koliko je zeko star? kad je mali,treba mu davat junior hranu i moze papati koliko zeli ali treba u isto vrijeme jesti i sijena,to je jos bitnije....ako vidis da samo jede suhu hranu,smanji mu je malo da stekne naviku i jedenja sijena (neznam dal ga jede,nije nista o tome napisano) jer im vecinu prehrane treba sadrzavat upravo sijeno...dvije jusne zlice na dan su premalo,on je u razvoju i neka ima dostupnu hranu...ali ponavljam ako vidis da ne jede uopce sijeno,onda reduciraj s vremenom.
Sunce19 je napisao/la:sanjita je napisao/la:Koliko je zeko star? kad je mali,treba mu davat junior hranu i moze papati koliko zeli ali treba u isto vrijeme jesti i sijena,to je jos bitnije....ako vidis da samo jede suhu hranu,smanji mu je malo da stekne naviku i jedenja sijena (neznam dal ga jede,nije nista o tome napisano) jer im vecinu prehrane treba sadrzavat upravo sijeno...dvije jusne zlice na dan su premalo,on je u razvoju i neka ima dostupnu hranu...ali ponavljam ako vidis da ne jede uopce sijeno,onda reduciraj s vremenom.
e sijeno jede dosta!! to sam primjetila... ima 3 mjeseca...tako su rekli u ducanu kad sam ga kupila...onda cu mu povecati kolicinu hrane... pa ako primjetim da manje sijena jede... viditi...sad me sve strah da onu gumu nije sazvakao i pojeo![]()
nadam se da nije... to je bice samo izgrizao...puno vam hvala
kristinans je napisao/la:To ce ti se uvek ciniti,ali ne preteruj sa hranomoni nekad mogu da pojedu i vise nego sto im je dovoljno zato si ti tu da mu odredis meru.
vedi08 je napisao/la:do 6 mjeseci starosti bi trebali imati neogranicene kolicine hrane, tj ne treba mu mjeriti nis na zlice ni nis, jedino ako primjetis, kao sto su ti vec napisali, da ne jede dovoljno sijena onda mu stavis manje peletirane hranedakle nek zdjelica bude puna
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.