Postao/la Ella-RI » sub ožu 10, 2012 22:19 pm
Jooooj kako me Buby prije cca pola sata prestrašio, mislila sam da je uginuo. U kući je vani po cijeli dan, šeta slobodno, u kavez ode na wc i papati i piti, a navečer spava u svom kaveziću. I tako uđem ja u sobu kamo je on i vidim ga kako se ispružio u kaveziću na boku skroz po dužini od gleve do repa, okice nekako k'o na pol otvorene ali nekako mutne i te trza ni malo, mazim gla on se lagano pomakne, usporeno ma zastrašujuće. Panika me uhvatila. Zovem muža on ga isto mazi a Buby k'o u transu. Ustrčala se ja po kući k'o u filmu i zgrabim snop peršina (pomislila sam ako na ovo ne bude reagirao odmah zovem Sanjina-veteriranra bez obira na to koliko je sati). Stavim peršin a on ležeći podigne jedva glavicu i tako čudnovato ispružen jede. Opet mi vrag nije dao mira i dotaknem ga po stražnjim nogicama i tada se udostojio ustati. Požnjopao je sve k'o pravi i sada se normalno ponaša. Inače jede, pije i wc sve kao i obično.
Dal su i vaši kunići imali ponekad takvo ponašanje?
Mislim, spava on svaki dan ali ovo je stvarno bilo čudno pored sve strke, dozivanja, maženja obraćanja a on flegma totalna. Uh, baš nas je bio zabrinuo.