BUBY i GEA

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Re: BUBY

PostPostao/la dHarma » sub vel 04, 2012 19:24 pm

Uspeli ste u kadi da cetkate :omg:
Vec zamisljam sta bi se kod mene desilo kad bi to pokusala ;D mi se isto cetkamo u kupatilu ali stoji kod mene u krilu i sva dlaka koju skinem stavljam u vanglicu i ne napravi se puno nereda..
Ella da li si pokusala da senom napunis transporter ili kutiju neku, moj tako mnoogo vise sena jede.. verovatno je lenj da pretura po senilici pa mu ovako vise odgovara..
Seno je ipak najvaznije pa vredi pokusati :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Ella-RI » sub vel 04, 2012 20:01 pm

Ma nemam pojma što je u pitanju, ali izgleda da nije baš naučen jesti, jer da je, to bi činio i kod nas. No hvala Bogu nema nikakvih posljedica, jednostano nije za to i gotovo...što je tu je...
Ella-RI
Zečić
Zečić

PostPostao/la Foxy » ned vel 05, 2012 12:52 pm

Pratim temu pa nikako da napišem par riječi... Prvo šaljem puse zekanu. Vidim da mu je lijepo i da uživa.
Kastracija je odlično prošla i to je super. Linjanje je standardan problem. Većinom zece četkaju u
kupaonicama, a mi to obavljamo na balkonu. Ove godine je bilo puno lijepih toplih zimskih dana pa smo
to koristili za četkanje. Međutim, sada je zahladilo pa moramo u stanu. I nema tu pomoći, dlake su
posvuda. Čekamo zatopljenje da možemo opet četkati na balkonu. Btw. balkon je bunny proof. :)
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lu-Lu » ned vel 12, 2012 10:13 am

Jooooj medo mali :zekoo11: .Bas sam sjatki :cool: :)
So,you wont adopt,because you want to know where your pet come from-
We all come from the same place,
We all need love....
Lu-Lu
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Ella-RI » sub ožu 10, 2012 22:19 pm

Jooooj kako me Buby prije cca pola sata prestrašio, mislila sam da je uginuo. U kući je vani po cijeli dan, šeta slobodno, u kavez ode na wc i papati i piti, a navečer spava u svom kaveziću. I tako uđem ja u sobu kamo je on i vidim ga kako se ispružio u kaveziću na boku skroz po dužini od gleve do repa, okice nekako k'o na pol otvorene ali nekako mutne i te trza ni malo, mazim gla on se lagano pomakne, usporeno ma zastrašujuće. Panika me uhvatila. Zovem muža on ga isto mazi a Buby k'o u transu. Ustrčala se ja po kući k'o u filmu i zgrabim snop peršina (pomislila sam ako na ovo ne bude reagirao odmah zovem Sanjina-veteriranra bez obira na to koliko je sati). Stavim peršin a on ležeći podigne jedva glavicu i tako čudnovato ispružen jede. Opet mi vrag nije dao mira i dotaknem ga po stražnjim nogicama i tada se udostojio ustati. Požnjopao je sve k'o pravi i sada se normalno ponaša. Inače jede, pije i wc sve kao i obično.

Dal su i vaši kunići imali ponekad takvo ponašanje?

Mislim, spava on svaki dan ali ovo je stvarno bilo čudno pored sve strke, dozivanja, maženja obraćanja a on flegma totalna. Uh, baš nas je bio zabrinuo.
Ella-RI
Zečić
Zečić

PostPostao/la Foxy » pon ožu 12, 2012 9:54 am

Normalno je. I nama se to događa pa me ulovi panika da nije nešto.
Isto idem u provjeru, za svaki slučaj...

Vaš zeko se opustio i zaspao dubokim snom. Sigurno je i sanjao nešto jako lijepo...
Osjeća se sigurnim. A tako je fin da nije zamjerio ni to što mu je u snu ometan.
Čestitam! :blush:
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Ella-RI » uto ožu 13, 2012 22:14 pm

Foxy je napisao/la:Normalno je. I nama se to događa pa me ulovi panika da nije nešto.
Isto idem u provjeru, za svaki slučaj...

Vaš zeko se opustio i zaspao dubokim snom. Sigurno je i sanjao nešto jako lijepo...
Osjeća se sigurnim. A tako je fin da nije zamjerio ni to što mu je u snu ometan.
Čestitam! :blush:

Ma super da je to u pitanju. Vidim da je on ok, ali me jako drmnulo u trenutku jer inače kao i svaki zec reagira na zvuk i dodir potpuno suprotno od tog flegmatičnog ponašanja, nije da biježo ali se inače malo skosne, uši rade k'o radari i tako redom. Ma neka je on dobro i neka je njemu cool. Meni je malo skratio život ali nema veze ;-) Hvala Foxy!
Ella-RI
Zečić
Zečić

PostPostao/la Ella-RI » sub ožu 17, 2012 23:07 pm

slika

Uploaded with ImageShack.us

Danas smo iskoristili sunčan dan za izlazak van...a frajer je bio i na manikuri/pedikuri...
Ella-RI
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lu-Lu » ned ožu 18, 2012 8:57 am

O vidi se da smo uzivali,a jos manikura/pedikura pa sad je pravi frajer :cool: :cool:
We all need love....
Lu-Lu
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la kriza » pet ožu 23, 2012 9:57 am

Pravi frajer, jooooj što bi ga ja majo bub ububububbu"""kada je tako sljatkić :zeko3:
Društveni forum koji je potjerao toliko pojedinaca u kut. (ne mislim na sebe)
kriza
Zečić
Zečić

PostPostao/la Ella-RI » pon tra 09, 2012 14:42 pm

Sretan Uskrs svima!

Evo Buby se ponovo počeo linjati, pa da toplije vrijeme frk....ide dlaka ća... no brzo ćemo mi to riješiti uz furminator i redovno češljanje. Bolje da ju tako odstranim iako će biti sam jadan sa sirotinjskom dlačicom, ali u protivnom dlaka će biti svuda, a šti je najgore i u njemu...a znamu čemu to vodi. No proći če i to. U išćekivanju smo cure, pa kada ljubav menđu njima procvate slijede i fotkice.

Šaljemo vam spuse u pozdrave :zeko3:
Ella-RI
Zečić
Zečić

PostPostao/la Ella-RI » uto svi 01, 2012 8:03 am

http://imageshack.us/photo/my-images/29/oglas.png/

Molim Vas pogledajte!

Ja sam se šokirala kada sam sinoć vidjela da netko prodaje moga bubya.... brrrrr.....

Kontaktirala sam osobu kao potencijalni kupac čisto da vidim kakve ću informacije dobiti o svom kuniću i naravno dobila sam sve i svašta a na kraju odgovora kako više nema bijelog kunića. Čime se sve ljudi bave.... grozno! U svakom slučaju sam zamolila da makne sliku jer da me na taj način dovodi u neugodnu situaciju jer sam ja kunića udomila (dobila bez naknade) a da sada ispada da na njemu želim zaraditi...

Koma!
Ella-RI
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lu-Lu » uto svi 01, 2012 11:26 am

Pogledala sam......Stvarno cime se sve ljudi bave.... :blink:
We all need love....
Lu-Lu
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » uto svi 01, 2012 15:19 pm

OMG za oglas...što reći neki ljudi jednostavno nisu normalni hahahahahaha :zeko7: :zeko7: :zeko7:
Zekan je presladak i svaka čast na udomljavanju :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: ...moram priznati da ga se stavi u istu prostoriju s Damirom da ne bih znala koji je moj zec...jedino što je malo mlađi pa možda i manji Damirić :D Slični su i po ponašanju...kada se naš zekonja naždere ispruži se koliko je širok i dug...okrene oči i ne reagira...AKO ga probudimo počne gunđati i ljutiti se u stilu "ostavi me na miru!!!!!" :D :D :D
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Ella-RI » uto svi 08, 2012 23:18 pm

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......Bubyu je stigla cura! Predivna je!
Ella-RI
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan