Neobične i čudne životinje

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Neobične i čudne životinje

PostPostao/la Guigi » uto tra 08, 2014 19:23 pm

Hej ekipica :)

Možda se već pojavila ova tema, ako jeste zatvaram ju, no nisam ništa do sad mogla naći reko bolje ovako - da vas priupitam. Radim članak za novi portal zagrebinfo.hr, a tema članka su upravo neobični kućni ljubimci. Neću spammati niti gnjaviti, samo bih vas zamolila ako mi hoćete pomoći za reportažu, trebala bih par izjava - da kažete nešto o svom ljubimcu i par fotki :zeko1:
Dakle, nažalost zekanići nisu u igri, inače bih već pisala o svoja dva vragolana, nego mi trebaju neke egzotične životinje i u biti, neobične - kao to je tvor, zmija, razne vrste paukova, bube ili mravi, činčile, iguana, krokodil (to sam našla na teraristici na forumu, ali malo bi je bed tamo registrirat se i opadati samo da stalkujem lika zbog krokodila :zekoo12: Toliki luđak nisam.), kameleon, piranje ili tako nešto nesvakidašnje i neobično. Bilo bi cool da je na području Zagreba, ali nije nužno. Ako vi imate doma takvo što ili znate netkog tko ima doma. :cool:

Ako želite podijeliti priču i fotke, bilo bi mi drago i puno biste mi pomogli. Unaprijed vam se svima zahvaljujem. Možete mi pisati i ovdje, ili u private ili na mail: redakcija@zagrebinfo.hr
Guigi
Zečić
Zečić

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan