S obzirom da sam ovdje nova red je da se i predstavim.
Od kad znam za sebe zeljela sam patuljastog zeku. Za moj 16 rodjendan prijateljice su mi, uz dogovor s mojom majkom, napokon odlucile ispuniti zelju. I tako je doma dosla mala crna okruglica koju je zanimalo ama bas sve. Dobila je ime Puffy.
Puffy sad vec ima 6. godina. Prava je dama. Jos uvijek je znatizeljna vise nego plaha. Obozava trcati po kuci, igrati se lovice i zavlaciti na svakakva luda mjesta. Obozava lezati izvaljena na boku s nogama u zraku. Prodaje se za susenu jabuku, zelenu salatu (nikad joj ne da vise od 1x1 cm salate jer se bojim da ne dobi meku kakicu), lisce mrkve, persin... I da ima neku svoju predodzbu sto je 'mljac mljac' a sto je 'fuj'. Tako da nema sanse da joj podvalite nesto sto se njoj ne svidja ili nesto sto zecevi ne bi smjeli jesti.
Najvise uziva u mazenju, uredno bi se mogla maziti 24/7, i ne bi joj bilo dosta. Mjesto na kojem najvise voli raditi zecoples je moj krevet

Zna doci kad ju se zove imenom. Zna stati na straznje noge uz naredbu. I jako dobro zna sto znaci 'Ne!' ili pljesak.
Izrazito je fotogenicna iako njezina crna dlaka s jakim odsajem zna biti problematicna za uslikati. Zanimljivo je da cak i kad je na jakom suncu njezina dlaka nikad ne izgleda smedje. Ima bijelu flekicu na vrhu nosica. Ima super zubeke, veterinar kaze 'kao sa reklame', tako da sam imala srecu da ih nikad nismo morali skracivati, a nadam se da ce i tako ostati. Bili smo bolesni svega 1 put, i to smo imali upalu oka, a to smo brzo izljecile.
Obozava izlete u vikendicu, jer onda bude pustena na lajni u prirodu. I voli snijeg (znam da zecevi ne bi smjeli na nagle promjene temp, al to nju uopce ne dira... njoj je zabavno; ja se samo trudi da ne ostane na snijegu predugo da ne bi bilo smrznutih ili prehladjenih...)
Ima brdo nadimaka - Puf, Pufetina, Debela (iako nije), Crni, Čađavi, Vrazicak, Bleso itd.
A sad par slikica:
ovako smo mali bili kad smo dosli