Postao/la Lady Stardust » uto lis 20, 2009 9:49 am
Kako sto primjetili, Zeco-kuca jos nije gotova a zekaci nam ponekad dolaze u valovima i u tim situacijama jednostavno nemamo gdje s njima.
Kako svugdje u svijetu oko ovakvih Udruga i projekata postoje mreza privremenih udomitelja koji su spremni prihvatiti na neko vrijeme napustenu zivotinju i pruziti joj dom, odnjegovati ju, socijalizirati i ostalo sto je potrebno - iskreno se nadam da cemo i na ovom forumu uspijeti organizirati nekoliko dobrovoljaca koji bi uskocili u ovakvim situacijama.
Ovdje moram pohvaliti ''rijecku podruznicu'' koja je sama i spontano organizirala prihvat kunica koji se njeguju ili udomljuju I SVE FUNKCIONIRA ODLICNO.
Nazalost, Zagreb je ovdje malo zakazao!
Situacija je takva da se uglavnom podrazumjeva da cu ja prihvatiti svakog nađenog ili napustenog kunca (nekad i u pola 4 ponoci) i da ce onda on biti ili kod mene ili kod Lilo ili kod Anek i to je sve!. Sve cemo prihvatiti i nije tesko i nikada niti jedan nece ostati ''na cesti'', ali ponekad jednostavno nemamo kamo s njima! E tu bi zlata vrijedio jos netko ko moze i ZELI prihvatiti!
Nazalost, trenutna je situacija da ja imam kod sebe dva koji cekaju na udomljavanje i jos tri vlastite zvijeri, a i kod Lilo je puno jer i tamo ima malih kandidata za udomljavanje, Anek je puna. ZNACI MI SMO PUNI!
OVIM PUTEM POZIVAM SVE CLANOVE FORUMA KOJI ZELE POMOCI I PONEKAD PRIHVATITI NEKOGA I PRIVREMENO GA PRICUVATI DA SE PRIJAVE I POMOGNU!
Zadnja izmjena:
Lady Stardust; uto lis 20, 2009 10:52 am; ukupno mijenjano 1 put/a.