Prehlada ili nesto prije operacije

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Prehlada ili nesto prije operacije

PostPostao/la moxa » pon pro 03, 2007 10:19 am

Lola ima dogovorenu sterilizaciju u petak, a jucer sam primjetila da...ili kihne ili kaslje, drukcije zvuci od povremenog Duskovog kihanja, a dok dodjem do nje je gotovo pa nisam sigurna (dogadjalo se i prije, ali svakih par dana jednom pa reko zbog prasine ili sijena, ali sad je cesce)! Nema nis iscjetka, sve 5 s apetitom, ponasanjem, kuglicama, onak skolski... Kada skace i paradira slobodna po stanu nista, a kada slozim gajbu, stavim novo sijeno i nju unutra evo je prije spavanja opet... Bilo onda mir do nisam isla na posao, zatvorim ju pa opet...
Dakle, za slucaj da je divljakusa mejbi prehladjena ima li frke pustat ju na operaciju, narkoza i to pa me frka?
Jbg, frendova stara umrla u ned nakon operacije vanjskog loma noge jer su joj par dana nakon toga otkazali bubrezi i jetra pa si mislim, ako operacija pogorsava i pojacava neke probleme, jer ipak je stres, sta da radim?
I ovak smo dogovorili cijeli remont posto siroce valjda nije u 2 god nikad bilo kod veta, pa cemo uz nokte, zube, usi i ostalo ubacit i pregled nosa i grla, ali ima li mozda potrebe otkazivati sada operaciju?
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » pon pro 03, 2007 11:35 am

mislim da nema, oni ce najbolje na licu mjesta moci ocijeniti da li treba otkazati ili ne, a i ti imas joj 4 dana da pratis situaciju.
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » pon pro 03, 2007 11:46 am

Nemoj otkazivati, vidjeti ćeš kada dođeš k njima, neka je pogledaju, pa će oni odlučiti, ali misim da će to prije biti da joj nešto smeta nego da je bolesna
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la moxa » pon pro 03, 2007 11:48 am

I ja se nadam, samo me buni sto ne zvuci ko kihanje nego vise ko kasalj, onak promuklo, ali kratko ko kihanje... A to mi je nesto novo pa reko bolje da pitam :blush:
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » pon pro 03, 2007 13:28 pm

Grga je zbog nosa bio na gentamicinu prije operacije - nije mu se popravilo, ali je svejdno operiran
svakako napomeni pa će oni procijeniti :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la ninocka » pon pro 03, 2007 20:17 pm

kad mucka kihne, a to je stvarno rijetko, meni srce stane. to je takav bolestan, duboki zvuk, da to uopće ne mogu opisati.
nešto između režanja, kašljanja, hroptanja...ma nemam pojma :blink:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la moxa » uto pro 04, 2007 9:16 am

E to je taj zvuk, mozda je to onak zensko kihanje :huh: :D , ali sad je to vsaki put kad ju atvorim u gajbu, recimo 3 puta za redom i onda je ok! Jucer ista stvar, ostalo sve ok! A nis, ako bas ne bude drugih promjena neka u Bubi odluce i pregledaju i to!
Uostalom, jucer smo dozivjeli i prvi Lolin zecoples :D a ne rezi vec ziher tjedan dana! Tak da mislim da je dobro!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » uto pro 04, 2007 13:17 pm

Weeeeee suuuuupeeeer, plesnula je :) ma biti će ona na kraju najveća maza :wink:
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » uto pro 04, 2007 13:20 pm

jao kako mi je drago! misica! sigurno je sirota vec bila zaboravila kako se to radi :luv:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la moxa » uto pro 04, 2007 13:49 pm

Pa prije nije imala gdje skakutat, vjecno zatvorena u gajbi njene velicine! Sad kuzi da je fino kad ju se mazi pa moze tako cijeli dan, jos se duri kad maknem ruku...J os da jednog dana dobijem pusu i krepat cu od srece!
Samo da sredimo sve zdravstveno sto nas muci i prepustamo se uzivanju!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » uto pro 04, 2007 13:54 pm

pa zato i kazem, sjecam se price gdje je zatvorena u onu majusnu gajbicu...uzas...
a pusa ce pasti vjeruj mi
:wink:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la ninocka » pon pro 10, 2007 10:40 am

moxa, kaj ti je rekao dr. na kihanje?

muceki kišu pa brijem da ćemo i mi danas do bube :omg:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la moxa » pon pro 10, 2007 13:08 pm

Nis, ona ne kise od prije operacije, oni ju pretumbali cijelu i sve ok (mada nisam nikakav bris trazila jer mi nekak nema smisla, ipak je sporadicno, bez drugih simpotoma, da je cesce onda bi)! Cak i ja kisem kad rondam po sijenu pa je to ocito povezano, jos uvijek nije nikad kihnula dok skakuce po stanu, a otkad je bila na op stavljam joj samo po malo sijena da vidim koliko jede i ne kise, tako da ocito je to to!
Muceki oboje kisu? Pa kaj je sad pocela sezona? Koliko se sjecam cistunac si ko ja pa ne vjerujem da je prasina u pitanju, mejbi isto sijeno ili nesto? Drzim fige da nije nis!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Roby » pon pro 10, 2007 13:24 pm

j...te da nije Roby raznijeo zlatni okolo.. zgazit cete me ko pilića ..

u cet idem na bris do utorka je gotov pa cemo vidjet :)
Roby
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la anabi5 » pon pro 10, 2007 13:34 pm

Moj kise non stop. Nekad s iscjetkom, nekad bez. :blush:
Muci ga piljevina. Na onu sa mirisima je lud, a ova obicna ga je sad pocela muciti. Cini mi se da suhi zrak od grijanja u kombinaciji sa prahom kaj nastaje od piljevine izaziva neke iritacije. Jer jede normalno, kaka normalno, veseli je...
Uglavnom srebro sve rijesi, ali mislim da cu preci na one stapice umjesto piljevine u wc-ima.
Sretno!
Ana slika
anabi5
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Sljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan