Postao/la moxa » pon pro 03, 2007 10:19 am
Lola ima dogovorenu sterilizaciju u petak, a jucer sam primjetila da...ili kihne ili kaslje, drukcije zvuci od povremenog Duskovog kihanja, a dok dodjem do nje je gotovo pa nisam sigurna (dogadjalo se i prije, ali svakih par dana jednom pa reko zbog prasine ili sijena, ali sad je cesce)! Nema nis iscjetka, sve 5 s apetitom, ponasanjem, kuglicama, onak skolski... Kada skace i paradira slobodna po stanu nista, a kada slozim gajbu, stavim novo sijeno i nju unutra evo je prije spavanja opet... Bilo onda mir do nisam isla na posao, zatvorim ju pa opet...
Dakle, za slucaj da je divljakusa mejbi prehladjena ima li frke pustat ju na operaciju, narkoza i to pa me frka?
Jbg, frendova stara umrla u ned nakon operacije vanjskog loma noge jer su joj par dana nakon toga otkazali bubrezi i jetra pa si mislim, ako operacija pogorsava i pojacava neke probleme, jer ipak je stres, sta da radim?
I ovak smo dogovorili cijeli remont posto siroce valjda nije u 2 god nikad bilo kod veta, pa cemo uz nokte, zube, usi i ostalo ubacit i pregled nosa i grla, ali ima li mozda potrebe otkazivati sada operaciju?