Ja sam smrad kojeg zovu Zeki. Dosla sam u ovaj dom prije tjedan dana. Svojim ukucanima svaki dan priustim trenutke koji su zasluzni za naziv mog topica
Inace, stara sam samo 7 tjedana, ali rastem kao gljiva. Samo spavam, grickam sta mi dodje po sapu, naucila sam se i samoposluzivat, nema gdje nisam upisala i kuglicarila, al ajd, po tom pitanju se popravljam. Mogu reci da svoje ukucane nasmijavam do suza, osobito kad izvodim zecoples, ili kad obidjem stan brzinom svjetlosti par puta u roku odmah. Volim piskiti i kakati na kauc, ali sad sam dobila zabranu pa sam pocela na tepih u dnevnoj. Moram se i ja opustit jel.
Problem mi je bio sto samo tu imam tepih, ali ubrzo su mi omogucili prostirke za plazu, koje vode do kuhinje i kupatila, gdje se volim ispruziti na plocicama i odmarati, ili pak pored ves masine nadjem koju majicu koju obavezno moram obiljeziti. Mislim da one stanare nervira sto to radim, ali sta ces moram se i ja istovarit. Inace, oni se na to smiju, kroz par psovki koje cujem
pogotovo kad dodju doma s posla, ili ustanu malo kasnije vikendom, pa se stanem vrtit oko njih i mazit, al najvise volim onaj dio kad ja odem, a oni skuze 20 brabonjaka koje sam sfuljila okolo njih i na njima. Nije im jasno, onaj visoki ufura da vjerovatno trpim kod kuce, pa to ekstra iskipam tu. Nije ni cudno koliko jedem. Imaju srece kad sam brzo skopcala gdje se u gajbi nalazi wc, i to mi je super mjesto da se i ispruzim.Gajba mi je skoro citav dan otvorena, dodjem i odem kad mi puhne, i to im se jako svidja. Inace, cude se da nemam straha ni od cega, ali znaju da se ljutim kad odvrnu muziku, tu pocnem samarati nogicama. Velika sam maza, dodjem sama i spustim glavicu na pod i uzivam. Kad me ne dozivljavaju, zahtijevam i ne prolazim se dok me ne pomaze. Znam i dati pusice, i nekad stvarno pretjerujem. Trenutno sam u gajbi i zijevam, pa evo da vidite koju sliku.

na kraju sam se popela na visokog i pogodite sta sam mu napravila.
ovo je inace moje mjesto.
), a i imam pitanja o ovoj svemogucoj hrani iz vreca koju toliko preporucate. Moram odmah reci da nisam imala pojma da nesmijem tak malu uzeti (ljudi prodavali, ja rekoh mrvica slatka, i nazovem i kupim je), a kamoli da ne smiju zeleno jesti (spakovana je vec bila s salaticom i mrkvom u kutijici). Kupili smo mi njoj tu hranu u vreci, kupila nesto bez secera,i to jede ali ne pretjerano, tri dana je trajala zdjelica unutra, sijena ima koliko hoce, iz prilozenog se vidi da nije samo gajba dovoljna, mora se i samoposluziti
). Ima dosta igrackica koje je zaokupljaju, i mislim da je sretna kod nas

smotanac moj mali. neznam sad stvarno sta da radim