Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini
Postao/la Catie » ned lis 12, 2008 16:42 pm
Kakva je vrsta manipulacije moguća ako član briše vlastiti profil?
Je li moguće da netko, ako je ta opcija postojeća, obriše tuđi profil?
Mislim ne, jer se bez lozinke ne može ulogirati umjesto nekog drugog.
-
Catie
-
Postao/la zeko Simba » ned lis 12, 2008 16:47 pm
Bilo je tu svega, tako da "piši briši profile" netko može iskoristiti trenutno da bi okrenuo situaciju u svoju korist. Budući da se ne možeš sam obrisati nego se moraš obratiti adminu, ipak unosi malo reda kod nekih stvari. Tko se želi obrisati samo pošalje pm i želja će mu biti ispunjena. Vjerojatno će se s vremenom uvesti i opcija "samobrisanja"
-
zeko Simba
- Moderator

-
-
Postao/la Lady Stardust » ned lis 12, 2008 16:47 pm
Bude se sve moglo, ovo je prijelazna skripta i radi se na novoj skripti foruma - kad se sve prebaci sve ce se i moci
-

Lady Stardust
- Moderator

-
-
Postao/la Catie » ned lis 12, 2008 17:05 pm
Super.
Kako sam nova ovdje, ne znam kakvih je sve bilo svađa ili sl. Uglavnom vidim samo edukativni karakter foruma.
Ali si mislim - ako se posvađam s ikim, tražim da mi se obriše profil i opet osvanem pod drugim nickom, posve je svejedno jesam se brisala sama ili tražila administratora, ne?
Naravno, ovako nije moguće trenutno okretanje situacije u svoju korist, ali ne kužim ja to baš - zašto bi to netko i htio i čemu svađe na forumu, kad je to aktivnost koja treba služiti razbibrigi i razmjeni informacija.
Zadnja izmjena: Catie; ned lis 12, 2008 21:55 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
-
Catie
-
Postao/la Catie » ned lis 12, 2008 17:32 pm
Kloniranja glede, mislim da se ne može znanstveno utvrditi.
Može se vidjeti IP računala s kojeg se piše - to bi bio kao znanstveni dokaz, ali opet tko kaže da se dotičnome nije npr mama ulogirala s istog kompa tj. druga osoba.
Meni je drago da do sada nisam vidjela nikakve svađe, te su apsurdne :-(
Kao da čovjeku nije dosta stresova u stvarnom svijetu...
-
Catie
-
Postao/la zekili » pon lis 13, 2008 20:38 pm
pa nije tesko poslati pm administratoru ako se zelis zbrisati, kaj ne ;)
Godine: 68.
-

zekili
- Moderator

-
-
Postao/la deficit.mozga » čet pro 04, 2008 23:04 pm
Catie je napisao/la:Kloniranja glede, mislim da se ne može znanstveno utvrditi.
Može se vidjeti IP računala s kojeg se piše - to bi bio kao znanstveni dokaz, ali opet tko kaže da se dotičnome nije npr mama ulogirala s istog kompa tj. druga osoba.
Meni je drago da do sada nisam vidjela nikakve svađe, te su apsurdne :-(
Kao da čovjeku nije dosta stresova u stvarnom svijetu...
adsl kao taka vima promjenjivu ip adresu. stalna se placa i to placaju firme kojima je to potrebno

-
deficit.mozga
- Zečić

-
Postao/la Catie » pet pro 05, 2008 0:01 am
Ha, zanimljivo, nisam to znala.
-
Catie
-
Postao/la Zeko_Jurica » pet pro 05, 2008 12:26 pm
deficit.mozga je napisao/la:...
adsl kao taka vima promjenjivu ip adresu. stalna se placa i to placaju firme kojima je to potrebno

kod svake prijave na internet, provider ti dodjeli prvu slobodnu IP adresu koju on ima na raspolaganju, tako da se s iste IP adrese mogu javljati razni korisnici. Međutim i t-com i vipnet vode evidenciju kojem telefonskom broju i u koje vrijeme je bila dodjeljena određena IP adresa

13679 kvadrata zeko livade
-

Zeko_Jurica
- Moderator

-
Postao/la Catie » pet pro 05, 2008 12:47 pm
Joj točno - sad sam se sjetila - kad gledam ispis spajanja na t-com korisničkim stanicama - više je raznih IP adresa izlistano.
-
Catie
-
Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.