POKLANJAJU SE CURE - ali zapravo ne poklanjaju!

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

PostPostao/la Trpinjska » čet pro 20, 2007 23:39 pm

ovako..danas se nasao sa deckom i u poduzem razgovoru zakljuceno da je najbolje da cure ostanu kod njega..tata je bio teska srca kad se radilo o curama i oni ce im naci decka jer su cure malo nervoznije i znaju se pokaciti..nadam se da nisam nikoga razocarao jer sam dogovorio sa istim deckom da mi se nabave dva mala kunica,cura i decko koje cu,nadam se,uskoro dobiti..
dakle njegovom tati bi teze palo da cure odu pa ce ostat kod njih i naci ce im se decko da se smire..valda im sam nije hladno :hm: ..sad je meni jako neugodno,al odluceno da je tako najbolje..ja cu uzet dva mala i jedva cekam da ih dobijem :)..eh da ne moj tata nego od decka..kolko skuzio covjek jako voli sve zivotinje,a posebno se zecevima bavi..jos se ja sav zbunio kad doso po cure jer nisam apsolutno nista znao
Gadjaju nas topovi,tenkovi sto ruse sve..al se nikom nedaju,ranici sa Trpinjske
Trpinjska
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » pet pro 21, 2007 0:07 am

I onda ce opet biti prepljaveni malim kunicima koje ce trebati udomiti :(
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la altan » pet pro 21, 2007 0:11 am

Koja su sad ovo opet sranja?! Molim moderatore da obrisu ovu temu..jer fakat nema smisla..ko tu koga zajebava?!!! malo se njih dvije poklanjaju..pa ne..pa da..pa opet ne..ne kuzim!!! da mora da su svi oni u toj obitelji ljubitelji zivotinja kad zeceve drze vani na hladnoci u nekoj supi!!!! i kak se to lik njima posebno bavi?..kaj da im jest neko smece svaki dan i to je bavljenje zivotinjom..i kakva je to glupost sa smirivanjem zenki muzjakom?!!!! kaj jedno leglo nije bilo dovoljno?!!
trpinjska ovo nema veze s tobom jer vidim da si neiskusan i mislis dobro al ova usrana tema se tu vec duze vrijeme povlaci za bezveze..i opet ce zekani najebat na kraju.. :cupkoo:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la altan » pet pro 21, 2007 0:17 am

E da lik je toliki ljubitelj zivotinja da je zeca ostavio da ugine od gladi!!!!!!!!
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la TENK » pet pro 21, 2007 0:38 am

joj, sad mi je pozlilo kad sam ovo procitala. :uff:
a tak mi bilo drago da napokon budu na toplom kak spada :ljut:
I'm cute. You're not.
Seems so unfair...
TENK
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Puffin » pet pro 21, 2007 0:40 am

koja pizdarija :ljut: trpinja, bolje onda da udomiš jednog od ovih zekonja koje na forumu čekaju dom :sad: ne bih namjerno uzela bebu zekača od ovog tipa kad vidim kaj radi. katastrofa
(\__/) (\__/)
(O.o ) (='.'=)
(")_(") (")_(")
Puffin
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la TENK » pet pro 21, 2007 0:44 am

a to kaj nebi uzela!
ko da ce to icemu pomoci. sam bu tim novim bebama hladno. ustvari, najbolje bi bilo pricati s tim ljudima. ako zele zadrzati kunice, reci im kako postupati s njima, kako ih drzati i brinuti se o njima, i kakve su moguce posljedice ovoga sto oni sada rade :sad:
I'm cute. You're not.
Seems so unfair...
TENK
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Puffin » pet pro 21, 2007 0:46 am

baš bi slušali...takvome ne možeš ništa dokazati. da smirit ženke sa mužjakom. kretenizam...
(\__/) (\__/)
(O.o ) (='.'=)
(")_(") (")_(")
Puffin
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Trpinjska » pet pro 21, 2007 1:03 am

jebem ti sad cu ja ispasti jos neki tamo..ovako ja dosao danas..popricao sa deckom koji je stvarno super..kaze da se cure znaju pokefati i da dosta glčasne znaju biti i da ce im trebati muski jedan..ja muskoga nemogu imati jer jedva nagovorio i da se cure uzmu..takodjer tati kolko skuzio(sad vise u nista nisam siguran)bi tesko palo da cure odu jer se vec duze one poklanjaju pa valda covjek promjenio misljenje..a on bi meni preko frenda nasao dva mala..sad i ja sav nikakav..stvarno imao dobre namjere :sad:..
jer kolko ja decka skuzio ja bi mogao uzeti cure,ali bi mi trebao jos jedan decko,a i covjeku uzeti zeke :hm: ..ljudi ja ful neiskusan..nisat neznam i radim samo ono sto mislim da najbolje
Gadjaju nas topovi,tenkovi sto ruse sve..al se nikom nedaju,ranici sa Trpinjske
Trpinjska
Kunić
Kunić

PostPostao/la Puffin » pet pro 21, 2007 1:27 am

pa nitko nije tebi ništa rekao :) baš mi je žao kaj je tak ispalo. uostalom, kaj onda kaj su glasne; i moja velika je glasna pa sam joj ja nabavila frendicu a ne dečeca :blush: šteta za zekice...
(\__/) (\__/)
(O.o ) (='.'=)
(")_(") (")_(")
Puffin
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zekica_poopy » pet pro 21, 2007 6:56 am

nisi ti kriv Trpinjska, nego cijela ta prica oko tog legla, trazenje udomitelja pa nista, i cure se potuku ponekad, pa naravno da se potuku kad su u takvom jadnom prostoru koji nije dostatan ni za jednu od njih. stvar je u tome da ne bi im morao mozda nabaviti muzjaka nego ih sterilizirat. ovako se samo muce jadne...

ne znam uzas nad uzasima. ono cega se ja bojim da nakon one cijele akcije udomljavanja ce ti ljudi napraviti jos jedno leglo jer kao sto vide "mogu se udomi" :sad: :sad: :sad: :sad:

zbilja nisi ti nista kriv, ali mi se cini kao da oni sve skupa vuku za nos
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la ninocka » pet pro 21, 2007 7:16 am

šteta zbog cura.
ljudi koji imaju kuniće kao kućne ljubimce drugačije gledaju na njih od ljudi koji ih drže u dvorištu u kavezu.
obitelj u ovom slučaju vjerojatno misli da je zekicama mjesto tamo gdje jesu, da ih ponekad treba pomaziti i nahraniti i to je to.

možda priča i ne bi bila toliko strašna da nije počela sa tatom zekom kojem su jaaako prerasli zubi i nije mogao jesti. nitko ga nije odveo veterinaru, niti je ikog bilo briga. zeko je zahvaljujući forumašici udomljen, skockan i danas sretno i veselo skakuće po stanu.
veterinar je rekao kako je stigao u zagnji čas :ljut:

ova priča o ljubavi prema životinjama je dosta površna. i lovci sigurno vole životinje i brinu se o njima, pa je meni njihovo iskazivanje osjećaja ponekad šokantno :sad:

trpinjska, ima kod simbe jedan prekrasan ovnoliki, još nije udomljen ak se ne varam.
uzmi njega :) to je prava, zdrava forumska beštijica :srce:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » pet pro 21, 2007 9:01 am

E pa ja ću popizdit!!!!! Koji su to kreteni!!! Već je bila ista priča kada je moxa uzela dečka jednog od njih, pa kao neće dati cure, neka budu preko zime kod njih jedr KLINAC balavi ne da, a ne nikakav tata ljubitelj životinja. Pa se onda ipak udomljavaju, napokon se nađe dobra duša koja ima mogućnosti uzeti ih i onda kreteni OPET nedaju cure. Mogla bi eksplodirati od bijesa sada. Ma kakve bebe, otkuda im to. Od takvih debila ne treba ništa uzimati jer olako shvaćaju sve oko svojih "ljubimaca"
Cure su jadne u kavezu, vani bez obzira na vremenske prilike, od + 40 do -20 isto im je. Naravno da se potuku, sve se potuku. Moje bi se isto pokefale iako su nekada bile non stop zajedno, a biti će ponovo tako, ali to je opet druga priča. KAkav mužjak za smirivanje. On će ih stalno naskakivati i raditi bebače. MA kuda će onda te bebe?????? Već su imali dva legla, sreća da ih Iva zna pa je preko foruma išlo udomljavanje drugog legla ui svi su spašeni sudbine koja je zamalo zadesila njihovog tatu............ slika slika slika

Mogla bi kilometarski post sada napisati, ali već je i ovo previše. Zube bi im razbila sada slika
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la anabi5 » pet pro 21, 2007 9:31 am

Pa jel može ntko (Iva?) popričati s tim ljudima?! Iako mi se čini da oni baš i ne razumiju kaj rade jer ovakve izjave ne daju ljudi koji se nečim "bave"!!! :blink: ????????
Trpinjska, svaka čast na dobrim namjerama, nije ovo ništa vezano uz tebe! :wink:
Ana slika
anabi5
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » pet pro 21, 2007 9:49 am

Zao mi je sto je tako ispalo ali kad imas posla s kretenima sto su se pokazali vlasnici Cura onda to obicno tako zavrsi.

Dosadasnja briga jasno pokazuje kakvi su ''ljubitelji'' zivotinja i mogu pricati sto hoce i prodavati maglu nekome ko ih ''ne zna''
Nazalost ovo nece dobro zavrsiti - ili ce Cure uginuti ili cemo za mjesec dva imati novih 7 za udomljavanje.

Koliko god bilo okrutno, mislim da hi treba pustiti da sami rjesavaju probleme a ne da ih rjesavaju drugi.

Zipaca i bebe smo jedva spasili i sad hoce novog muskog - kaj reci - kreteni!!!

Trpinjska, bas mi je zao sto je tako ispalo, ti si pokazao ogromnu i dobru volju ali kaj mozes kad imas posla s fantomima

Ako hoces pogledaj si ovu malicku, ona vec dugo trazi novog vlasnika

PAHULJICA
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan