čudno ponašanje :)

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: čudno ponašanje :)

PostPostao/la Cule » sri srp 06, 2011 21:30 pm

Sekira me taj mali mangup, a nije ni svestan koliko ga volim.. :zeko3:

Moze biti da je cuo da ce biti bez nas 15 dana, pa da se osveti unapred..ko zna sta ce me docekati tek kad se vratim.. :hm:
Ma samo neka bude zdravo i dobro, a za ludovanje cemo izdrzati..

Baraba jedna zecija.. :P
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Fiffy » čet srp 07, 2011 23:02 pm

prvi put kad sam ja shvatila da je mog Fiffyja uhvatio pubertet bilo je oko pola 5 ujutru ;D ...decko je do tad bio umiljat i fin, a onda je u pola 5 odlucio da preskoci ogradicu i dodje kod mene na krevet..nazalost, pokusao je skociti sa laminata, tako da se je poskliznuo i tresnuo o pod koliko je dug i sirok :sad: ...ne moram da napominjem da me je probudio..kad sam dosla kod njega, poceo je da mi zuji oko nogu i pravi osmice...prvi put sam cula da zec ispusta takav zvuk i logicno, uzasno me bilo strah...vidjela sam da nije povriedjen ali svejedno, nisam uspjela zaspati nakon toga :) ... kasnije su uslijedila sve cesca zujanja i zapisavanja do iznemoglosti...posto je Cule tako privrzen tebi, ocekuj da ces biti zapisana svaki dan najmanje 2-3 puta..govorim iz iskustva :D

jao, vi se zalite sto morate 15 dana da ostavite zeku, a ja svoga necu vidjeti 2 mj :sad: :zekoo4:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Cule » pet srp 08, 2011 14:16 pm

Hvala, Fiffy..

Ja sam evo svakodnevno u cudu jer je svaki dan drugaciji, uvek nesto novo izmisli..kako kad mu sune u glavu..najvise me uplasila ta agresija i to odjednom, a bio je tako umiljat i sav nekako nezan..sad bome kad mu prilazim imam neku zadrsku jer me par puta propisno ujeo, do krvi..dosta je i porastao i bome je bas snazan za jednog zekana, istrgne mi se iz ruku tako silovito da nema sanse da ga zadrzim..
Srecom, te epizode agresije mu ne traju dugo i opet je u stanju da se satima umiljava i mazi..

Ne znam Fiffy sta da ti kazem, meni je 15 dana jako, jako puno, ne znam kako bih na duze bez njega..toliko mi se uvukao pod kozu, da je to prosto neverovatno..
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan