Da li vas zeka jede zelje?

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Da li vas zeka jede zelje?

PostPostao/la ne-dlakava » sub lip 14, 2014 23:19 pm

Ovaj moj usati Djole, kome ja dodjem ne-dlakava zenka ;) klopa sve sto stigne (hvala Bogu, osim namestaja i kablova jer je slobodan po citavom stanu - ili je njegova sloboda prouzrokovana njegovom nezainteresovanoscu za moje potrepstine?), ali sam mu danas igrom slucaja po prvi put dala zelje... I nece!!! Gricne malo, ali eno 2 lista pod trpezarijskim stolom (gde on najradije jede, da bi bio "deo ekipe" valjda), venu - a u medjuvremenu je samleo nekoliko listova kupusa, pola glavice zelene i sargarepu...

Zato i pitam: da li vasi usato-dlakavi cimeri jedu zelje?
ne-dlakava
Kunić
Kunić

Re: Da li vas zeka jede zelje?

PostPostao/la wildflower » pon lip 16, 2014 19:00 pm

Baš i ne, bolje mu nemoj davat jer napuhnjuje
wildflower
Zekonja
Zekonja

Re: Da li vas zeka jede zelje?

PostPostao/la altan » uto lip 17, 2014 10:34 am

ne-dlakava je napisao/la:Ovaj moj usati Djole, kome ja dodjem ne-dlakava zenka ;) klopa sve sto stigne (hvala Bogu, osim namestaja i kablova jer je slobodan po citavom stanu - ili je njegova sloboda prouzrokovana njegovom nezainteresovanoscu za moje potrepstine?), ali sam mu danas igrom slucaja po prvi put dala zelje... I nece!!! Gricne malo, ali eno 2 lista pod trpezarijskim stolom (gde on najradije jede, da bi bio "deo ekipe" valjda), venu - a u medjuvremenu je samleo nekoliko listova kupusa, pola glavice zelene i sargarepu...

Zato i pitam: da li vasi usato-dlakavi cimeri jedu zelje?

Daj pročitaj malo prehranu..kunićima se ne preporučuje davati zelje kao ni zelenu salatu! Pogotovo pola glavice!
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan