Smoki - The Zec

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Smoki - The Zec

PostPostao/la Simbica » pon srp 01, 2013 15:55 pm

Evo i mog topica! :cool:

Smoki mi je ime a valjda ce tako i ostati. Na koncu, neka imena mogu biti i muska i zenska, zar ne :P
Dosao sam u novi dom prilicno mali. Navodno sam imao dva mjeseca u guzi. Ma, nije ni bitno! Bitno je da je moja preslatka guza cijela stala u sjenalicu!

slika

Spavam u sobi s jednom preslatkom curicom koja me voli, mazi i pazi i s kojom dijelim njene igracke 24 sata dnevno. Neke mi je cak skroz prepustila jer su joj dosadile a meni su totalno cool :cool:

slika

Kad se dobro iskacem po prilicno velikoj sobi u kojoj sam cijeli dan slobodan, a koja ima cak i izlaz na balkon, povremeno odem do svog kaveza na spavanjac. -U wc, naravno! :D Sijeno koje nisam pojeo mi dode kao fini jastuk, a piljevinu mi i onako stalno ciste, pa sluzi i kao ugodna stelja za spavanjac.

slika

Da vam se pohvalim da imam i mjesto za kopanje. Doduse, nekad su tu bile jagode :P Prilicno su mi smetale, pa sam ih malo 'sredio' i napravio nesto korisno od ovog prostora - mjesto za kopanje, a koje dobrodode i za popodnevnu siestu na zraku...

slika

Na koncu... Ja sam vam Smoki - jedan neodoljivi Zec!

slika
Simbica
Kunić
Kunić

Re: Smoki - The Zec

PostPostao/la Pahuljica_Ri » pon srp 01, 2013 17:36 pm

Jao, što je sladak!! :luv: :luv: :zeko3: :zeko3:
Samo da vam predložim, stavite mu u wc drveni pelet umjesto piljevine, dobro upija i ne raznosi se okolo. I vratašca od kaveza bi trebalo prekriti nekim ručnikićem da mu ne zapne nožica. :zeko8:
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Simbica » pon srp 01, 2013 18:09 pm

Da, piljevinu ću trebati zamijeniti peletima, a što se vrata tiče - mogla bih ih obložiti, iako je on/a već usavršio preskakanje tih vrata, pa ulazi i izlazi iz gajbe u skoku :dragonn-ccc-e:
Simbica
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » pon srp 01, 2013 20:50 pm

Malo razlabavis ta vratasca pa ih mozes skidat i stavljat po potrebi..kada je pusten skines ih..tako ja svojima..jos bih savjetovala i ostatak gornje plohe kaveza prekriti necime da ne zapne nozica, a i da ima malo mracniji svoj prostor u kavezu jer to poprilicno vole jer se osjecaju sigurnije..
Takoder pripazite da ne jede te spuzvaste puzzle ili djelove igracaka..
Cini mi se da vidim mrezu na balkonu sto je super..i sve ostalo je za pet :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la markiza » pon srp 01, 2013 21:05 pm

Zeko ti je presladak a slika gde spava u wc-u je najbolja :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: puno puno puno poljubaca od mog zeka i mene za tvog zeku :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Simbica » pon srp 01, 2013 21:24 pm

I meni je ta najdraza.
Obicno bi kunjao u onoj sklupcanoj pozi, a ovo mi je bilo prvi put da sam ga vidjela ovako razvaljenog. I to u wc-u! :blink: Na prvi tren sam pomislila da mu nije dobro, a kad sam skuzila da prasac gusta... E, onda sam ga pocela slikavati sa svih strana :zeko8:
Simbica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Simbica » pon srp 01, 2013 21:27 pm

altan je napisao/la:Malo razlabavis ta vratasca pa ih mozes skidat i stavljat po potrebi..kada je pusten skines ih..tako ja svojima..jos bih savjetovala i ostatak gornje plohe kaveza prekriti necime da ne zapne nozica, a i da ima malo mracniji svoj prostor u kavezu jer to poprilicno vole jer se osjecaju sigurnije..
Takoder pripazite da ne jede te spuzvaste puzzle ili djelove igracaka..
Cini mi se da vidim mrezu na balkonu sto je super..i sve ostalo je za pet :)

Eto, kavez je sad skroz pokriven, a vratasca oblozena. Ovo s krovom nije ni primijetio, a oblozena vratasca su ga totalno zbunila. Cijelo popodne im prilazi s oprezom :P
Simbica
Kunić
Kunić

PostPostao/la wildflower » pon srp 01, 2013 22:27 pm

Jooooj što sam medeni i pufnasti :zeko3: :zeko3:
wildflower
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » uto srp 02, 2013 1:04 am

Simbica je napisao/la: Eto, kavez je sad skroz pokriven, a vratasca oblozena. Ovo s krovom nije ni primijetio, a oblozena vratasca su ga totalno zbunila. Cijelo popodne im prilazi s oprezom :P

ma makni ih onda skroz..samo popustis kljestima onaj fiksni dio i mozes ih stavljat i skidat po potrebi
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan