Cuni junior ili cuni crispy

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Cuni junior ili cuni crispy

PostPostao/la nanica5 » čet kol 25, 2011 9:34 am

S obzirom da je u Crikvenici nestalo hrane Cuni junior bila sam prisiljena uzeti Cuni crispy, dvoumila sam se ali bolje da ima i to nego samo sijeno za par dana dok ne odem u Rijeku.
Iznenadilo me je da je Miška bolje pojela Cuni crispy nego cuni junior. U junioru je uvijek nesto birala i bacala van iz zdjelice, a od crispya pojede sve. Naime , ona ima sada 4,5 mjeseca .... stolica joj je bolja dok jede cuni crispy...sada imam pitanje da li se vratiti na cuni junior ili ostaviti cuni crispy??
nanica5
Zečić
Zečić

Re: Cuni junior ili cuni crispy

PostPostao/la Flekicaaa » čet kol 25, 2011 11:38 am

ako više jede cuni cripsy i ima bolju stolicu,nek jede cuni cripsy.ovo si mogla napisati u temi viewtopic.php?f=6&t=1004&start=615 aa ne otvarati novu :wink:
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la nanica5 » čet kol 25, 2011 12:03 pm

Oprosti.
nanica5
Zečić
Zečić

PostPostao/la Flekicaaa » čet kol 25, 2011 12:27 pm

ne moraš se meni izvinjavati
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la nanica5 » čet kol 25, 2011 12:42 pm

Flekicaaa je napisao/la:ako više jede cuni cripsy i ima bolju stolicu,nek jede cuni cripsy.ovo si mogla napisati u temi http://www.zecovi.net/forum/viewtopic.p ... &start=615 aa ne otvarati novu :wink:
ž

Hm, meni se čini da ti smeta što sam otvorila novu temu.... slobodno je prebacite gdje treba.
nanica5
Zečić
Zečić

PostPostao/la Flekicaaa » čet kol 25, 2011 12:45 pm

na pravom mjestu je tema,meni ne smeta,nisam ja moderator,nego ti govorim da si to mogla pitati u onoj temi što sam ti dala,a nisi trebala otvarati novu temu :)
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » čet kol 25, 2011 17:15 pm

nanica5 je napisao/la:S obzirom da je u Crikvenici nestalo hrane Cuni junior bila sam prisiljena uzeti Cuni crispy, dvoumila sam se ali bolje da ima i to nego samo sijeno za par dana dok ne odem u Rijeku.
Iznenadilo me je da je Miška bolje pojela Cuni crispy nego cuni junior. U junioru je uvijek nesto birala i bacala van iz zdjelice, a od crispya pojede sve. Naime , ona ima sada 4,5 mjeseca .... stolica joj je bolja dok jede cuni crispy...sada imam pitanje da li se vratiti na cuni junior ili ostaviti cuni crispy??

Ostanite sad na Crispiju, nema smisla radi mjesec dana opet mijenjati. Nije dobro da se tak naglo prelazi, al šta je tu je, niste mogli znati. Inače Crispy nije neko ludilo od hrane tako da kroz mjesec i pol dva lagano pređite na npr. rebalance koji je puno puno bolji.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nanica5 » sub kol 27, 2011 9:44 am

ars je napisao/la:Ostanite sad na Crispiju, nema smisla radi mjesec dana opet mijenjati. Nije dobro da se tak naglo prelazi, al šta je tu je, niste mogli znati. Inače Crispy nije neko ludilo od hrane tako da kroz mjesec i pol dva lagano pređite na npr. rebalance koji je puno puno bolji.

Koja marka je rebalance? Pitala sam jučer u pet shopu u Crikvenici, ne znaju za to, ali su rekli da saznam tko je proizvodi pa da mogu naručiti.
nanica5
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » sub kol 27, 2011 10:46 am

Sve to proizvodi Versele-Laga.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la nanica5 » sub kol 27, 2011 10:47 am

sanjita je napisao/la:Sve to proizvodi Versele-Laga.

Hvala! :zeko8:
nanica5
Zečić
Zečić

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan