Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

, druzenje takodje, mada ovde se inace nasi jako slabo druze i utoliko vise kad biram izmedju toga da odem kod nekoga ili da se mazim sa zekom, zeko uvek pobedi
Obicno ja zovem da mi dodju da vide zeku tako da ja sto manje izlazim da sam vise sa njim. Sve mislim ako je sam da je tuzan
Mozda bi on nekad i hteo da bude sam, al eto one okice meni deluju uvek nekako tuzne
pa ja gledam da mu posvetim sto vise paznje.

...svi smo to prosli, i rekla bi da je to normalno..kako vrijeme prolazi, tako upoznajete zeku i takvih briga ima sve manje...kasnije, ako bi sta i poslo po zlu, jasno se vidi na zekinom ponasanju i stigne se na vrijeme reagovati...

do straha da su mu noge polomljene kad ih onako iza opusti, pa do panike da zec ima napadaj jer se bacio na bok i sl.. svi smo mi u početku svašta prošli, jer prvo misliš - životinja ko životinja, snaći ćeš se.. pa onda shvatiš koliko su osjetljivi pa onda na svaki mig paziš.. kasnije ih upoznaš i počneš razabirati što je za njega uobičajeno, a što je alarmantno. 

Valjda cu se i ja uhodati sa mojim zvekanom 

Bijou je napisao/la:Ja sam sama sebi smiješna jer sve što sam na forumu pročitala i zapamtila da je to nešto normalno, kad to moja napravi, pojede ili se tako ponaša, onda bi odmah temu otvorila...jer nisam sigurna da li je to-to! Hvala vam svima, umirili ste me!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.