ajme koji nick
pa nije valjda baš tako strašno
Pod ucjenom sam podrazumijevala uvjetovanje dobavljača na kojem mjestu u dućanu će stajati polica s proizvodima koje distribuira, što je evidentno uobičajena praksa.
I nisam imala negativnih konotacija prema vama osobno, nego prema takvoj praksi
U ostali dio vašeg poslovanja niti mi je bila, niti je namjera, miješati se.
Kao niti suditi kvalitetu hrane koju uvozite, uspijeh ili kvalitetu vaše firme ili vašeg osoblja - te zaista nema razloga da se osjećate prozvanim.
S obzirom da sam o hrani koju spominjemo čula pozitivne informacije (od ljudi koji su je koristili prije nego što ste je vi uvezli), pohvalno je da se netko upustio u pothvat uvoza, kao i informiranje o mišljenjima potrošača - na forumima
a sad dalje glede navedene hrane.... uspjela sam bandu nekako nagovoriti da ipak nešto malo i pojedu, tako što sam im umješala u Prestige (dobro, ostavili su si za kraj, ali ipak su pojeli)
s obzirom na sastav, gotovo sam uvjerena da je kvalitetnija od Prestigea, kojeg btw koristimo već 2 godine
i sama od sebe mi se nameće usporedba s mačjom hranom
naime, među mačjom peletiranom hranom, na glasu kao kvalitetnije su royal canin i hills
obje imaju manje pelete, istovrsne prema pakiranjima (jedna vrsta u jedno pakiranje) i tamno smeđe su boje... znači nema šarenila
skrušeno priznajem da mi je povremeno žao mačka, pa ga počastim i whiskasom, raznovrsnosti radi
sad se pitam jel mudro to praksu primjeniti i na zekanima?
s obzirom da su zekani izuzetno osjetljivi na promjenu hrane, pretpostavljam da ako već krenem miješati, trebala bi to biti konstanta
a onda se opet pitam kako je koja hrana izbalansirana i ne bi li to nužno dovelo do manjka ili viška nečega....
moj stav da je peletirana hrana nužno zlo i dalje stoji, ali kad je već tako, onda da je bar čim kvalitetnije nužno zlo