Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
zekili je napisao/la:Zeko_Jurica je napisao/la:Leopold te je lijepo pitao i ne mora znati što si ti već o tome pisala - ne znam zašto to odmah okarakterizirati kao "suludo pitanje" - si možda na godišnjem?![]()
pa ja sam mu i lijepo dgovorila, jer pitat bilo koga tko voli kunice i zeli za njih najbolje takvo pitanje je suludo ;)
zekili je napisao/la:Zeko_Jurica je napisao/la:Možda je nekom vlasniku "fora" gledati kako mu kunić stalno skače po nozi, ali je otvoreno pitanje da li je to i samom kuniću "fora"? Kunići ne govore našim jezikom, pa ćemo teško dobiti direktan odgovor što bi oni predložili da se njih pita, ali svatko može na nekoliko trenutaka zatvoriti oči i staviti se u kožu jednog kunića... imate taj njihov učestali seksualni nagon i stalno morate tražiti nogu nekog "vanzemaljca" po kojoj bi "skakali"... i sad... što je veća muka - taj nagon koji vas ne pušta - ili jedno uklanjanje "tvornice" spermija?
upravo tako ne govore nasim jezikom pa je suludo (divna rjecica) tvrditi da znas sto oni zele..to je i poanta ;)
zekili je napisao/la:najrade bih tebe sada pitala zasto sebi ne uklonis tvornicu spermija, no budem se suzdrzala.
zekili je napisao/la:ne znam kakav odnos ti imas sa svojim ljubimcem no ja tvrdim da mene moj zeko sigurno ne dozivljava kao vanzemaljca ;)
opet ti karakteriziras odgovore kao konzervativne i moderne, iako si negdje gore zakljucio da ne znamo sto kunic uistinu zeli i kakva bi njegova odluka bila kada bi on odlucivao, da mozemo samo nagadati i pokusati shvatiti rjecnik njihovog tjela. ;)
zekili je napisao/la:ne nisi doktor, no cesto se izrazavas koda jesi i koda izjave temeljis na znanstvenim cinjnicam ;) a mislim da to nije potrebno, reci zasto si za, ali nemoj molim te tvrditi da kunici zele kastraciju/sterilizaciju, a pogotovo nazivati nas koji smo protiv istih zahvata (osim zbog opravdanih cinjenica koje i potkrijepimo) konzervativnima ;)
Nuni je napisao/la:ja moram priznat da moja Masha nije baš ista u odnosu na prije sterilizacije..onda je imala stav i nije se dala ako joj nije pasalo, baš je bila ženska sa stavom... a sad je nekako uplašena i nezainteresirana, ne zanima ju pretjerano ništa van njene gajbe
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.