Zoe smo kupili prije manje od tjedan dana u pet centru u drvinju, bila je zadnji ovnoliki kunić koji im je ostao od tog dana i odmah smo se zaljubili u nju. Bila je jako mirna i samo je sjedila u kutu, i odmah sam znala da ju nosim kući. Stvarno je pola kg najslađeg meda. Bila je jako hrabra za vrijeme transporta, i brzo se priviknula na sve čim smo došli doma.
Odmah sam ju pustila da istražuje sobu, u kavezu provodi možda 4 sata dnevno, tek toliko da se malo odmorim od igre i skupljanja kuglica

Ponašanje joj je zbilja izvanredno za prve dane, treći dan mi se izvalila na leđa da ju mazim, a prvu večer je izvodila zecoples koji sam odmah snimila fotićem, nisam mogla vjerovati da je tako otvorena već prve dane.
Prvi problem je izbio jučer, kad je počela gristi i kakati kuglice po krevetu koji obožava (spava na njemu sa mnom), ali najgore je konstantno mokrenje po krevetu ova dva dana. Ne očekujem rezultate odmah, ali se nadam da to ipak neće potrajati vječno, jer već drugi put perem posteljinu

Znam da ona time izražava ljubav prema meni (i krevetu

Mislim da ima oko 2 mjeseca, pa mislim da još nije u pubertetu. Planiramo ju sterilizirati negdje na proljeće, hoće li to smanjiti pišanje? Pročitala sam sve teme na forumu već, ali eto, ipak da pitam.. Jesam li ju možda previše razmazila u startu, pa se sad ponaša obijesno s tim pišanjem po krevetu?