Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

jos ako je beba i zaigran,cuj njemu je dosadno dok ti spavas
....mislim da se svatko tko ima zivotinju doma moze pozdravit sa svojim snom kakvog je imao prije 

Pusten je on preko dana al' uvece me izludjuje..
Tebe je izludjivala prvih sedam dana a meni moj zeko ovo radi vec mjesec i po...
Malo je mirniji kad mu ostavim upaljenu lampu preko noci tako da se sad navikavam da spavam sa svjetlom
izludice me ovaj razmazenko... 

Kad malo odraste smirit ce se, ali mene Andja i dan danas budi svako jutro oko 5 ipo-6, ljeti jos ranije-zimi nesto kasnije, ali OBAVEZNO to radi, nije prosao niti jedan dan u ovih godinu i pol da me nije probudila... tad joj dam jesti i smiri se, mislim sad se smiri, kad je bila manja to nije palilo kod nje, tad bi pojela i onda trkala se po sobi, najdraze joj je bilo ko formula proletiti po krevetu izmedju mene i dragog...sta formula URAGAN!

posle se nekako i sam smirio.sada kada ugasim svetlo on po obicaju gricka malo seno pije vode i cujem kada legne sam
nesto je postao jako miran kada je u kavezu a zato kada izadje je nemoguc samo skace gricka i istrazuje naj vise voli kada ga pustim na moj krevet nece nigde drugde samo hoce da je na mom krevetu 

mozda se on ipak samo plasi.. ne znam ni ja vise sta da mislim.. 

tj ti si mucila... naucice i on, samo sto mu treba vremena.. valjda.. 

mozda i zbog manjka prostora ne znam... ali te dane nikada necu zaboraviti
kao da sam imala bebu koja se budi trazi nicu da jede treba svetlo itd... 

mali bezobraznik 

al sve mu oprastam
a isto kao da zna kada mi je nesto vazno pa prosto poludi u kavezu i neda mi da imam normalan san 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.