Kaže da oporavak traje 7-10 dana.... ima li nešto na što posebno trebam pripaziti?!
Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

Jakoo bi željela da on i Moli postanu par, al nisam mogla nać nijednog kastriranog zeku da se nalazi blizu nas. Znam da je kastraciju bolje obavit kad su mladi... pa jel to sad velik rizik? 

moli je napisao/la:Bok, dugo me nije bilo...![]()
Danas sam udomila malog dečka prekrasnog, zapravo nije toliko malen- ima godinu i nešto. Nije kastriran, a ja imam curu Moli. Dal je prekasno sad ga kastrirat?Jakoo bi željela da on i Moli postanu par, al nisam mogla nać nijednog kastriranog zeku da se nalazi blizu nas. Znam da je kastraciju bolje obavit kad su mladi... pa jel to sad velik rizik?

) je pušten cijelo vrijeme po kući, istraživa prostor. A ženkica mi je zasada u kavezu, al ju puštam par sati na dan po ograđenom dvorištu da se ne bi ukočila. 

A zanima me da li je dovoljno pouzdana veterinarka Biserka u Začretju za kastraciju jer smo mi iz Zaboka i ona nam je najbliže. Inače kad sam išla k njoj s Moli zbog proljeva pričale smo o kastraciji jer sam joj rekla da planiram udomit dečka
rekla je da je ona kastrirala 10 kunića i da je sa svima sve prošlo ok, ali da rizik od anestezije uvijek postoji. Pričala mi je za neku kuju je usred neke operacije srčeko jednostavno prestalo kucati, dobro nebitno sad. Onda, što mislite?

. dala sam mu i hranu koju inače obožava neće. (to sam nosila sa sobom i ostavila s njim kad je išao na kastraciju pa su mu oni tamo davali da jede, pa ju možda trenutno zato neće da jede). dala sam mu malo suhiih grančica lješnjaka i suhih listića maslačka to je sinoć kad smo došli doma pojeo danas neće. i dala sam mu malo mrkvice lista to je odmah smazao - ne znam jel smijem mu još davat toga, pošto samo to jede da mu ne bude loše?
kaj da mu još dam?
- tako sam dobila info u Bubi.

al još nije krenuo kugličarit, a inače ih ima na sve strane
jel to razlog za brigu il je to normalno pošto tako malo jede?!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.