Spašena iz neadekvatnih uvjeta, u kojima bi sigurno ubrzo prešla most ispod duge. Kod nas je oko mjesec dana. Mlada, nesterilizirana, jako mazna i znatiželjna ali i plaha. Nije oduševljena dizanjem, ali kad je jednom u krilu mazi se i daje puse.
Na fotkama je prekrasna, a uživo tek... Možeš joj raditi razne frizurice i igrati se njenim šiškama, a njoj ništa ne smeta. Ne znam tko je još toliko izljubio našu vini. I samo da se zna, Hanna je filmofil. Voli navečer biti u krilu na kauču i pogledati dobar film.
"Friendship isn't about who you have known the longest It's about those who came and never left your side." Medena
sanjala sam ju noćas, da sam ju udomila! toliko mi je simpa! bilo bi super imati još jednu takvu pokraj ove koju imam, a roflo bi pao u trans. naravno, u mojim snovima, ali čovjek može maštati...
Cura je našla prediva dom, za poželjeti i to sa dečkom koji će je čuvati i sa kojim će se maziti, istraživati i uživati Svi smo presretni da njena priča ima tako lijepi nastavak. Do kraja 8-og mjeseca ostaje kod nas, a onda ide u novi dom svom vitezu zaštitniku