Pitanje u vezi podloge.

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Pitanje u vezi podloge.

PostPostao/la Jura » pon lis 31, 2011 19:28 pm

ali uzmi u obzir da je temperatura u njihovom brlogu 5-15 c, a u našim sobama je je rijetko kad ispod 18c.

nije njima hladno, ali im je sigurno ugodnije. Hef ima dio gajbe s drvenim podom i ručnik na ovom dijelu di je plastika. Uvijek legne ili na ručnik ili na drvo. najbolje ga je gledati kad slaže taj ručnik :rolleyes: ko u vojsci ;D ..dok nije savršeno ne odustaje.
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Flekicaaa » uto stu 01, 2011 7:46 am

moja sad ima isto deku ispod sebe,no njoj smeta pa je uzme zubima i baci,a ja nadajući se da joj je tako toplije,vraćam dekicu ko manita svaki put ;D izbacim ja deku i ubacit cu joj sijena slame i nek se grije ;D
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Cule » uto stu 01, 2011 8:21 am

Cule je cim je zahladilo, prebacen u dnevnu koja se greje 24h, tako da mu nisam nista stavljala u kavez..kao podlogu ima linoleum..nije da nisam probala sa dekicom, ali je bila samo zapisana i sirila je ne bas lepi miris..a i nikada nije lezao na njoj, sluzila mu je samo kao WC.. :wub:
Primetila sam da i kad je pusten, voli leci na laminat, nikad ne legne na toplu podlogu..uostalom, toliko je cupav i dlakav, da mu nikakva dekica ne treba.. ;D
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sri stu 02, 2011 17:51 pm

znam da zrak u sobi nije hladan, ali pod zna biti poprilicno hladan, bar kod nas...a i on se blesan kad izade iz kaveza legne na parket pored tolikog tepiha i kauca i kreveta...i onda mu usi budu ledene :dry:

mi biggia znamo staviti na rucnik kad tako legne na parket i onda on radi suprotno od hefa...guzva ga dok ne uspije zguzvat na tako malu kuglu i onda pocne grist i grebat da se opet ispruzi da moze opet guzvat :lud: ;D na kraju mu ja uzmem taj rucnik iz straha da ga ne bi poceo jesti xD
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sri stu 02, 2011 21:01 pm

ako sam lezi na parketu onda mu ocito nije hladno..nisu oni glupi
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sri stu 02, 2011 21:08 pm

znam i ja da mu nije hladno ako lezi tamo, valjda bi se maknuo da mu je hladno, ali se brinem jer mu se usi smrznu i zbog toga mu za svaki slucaj stavimo dekicu ispod kaveza i ponekad rucnik na parket...radije sprijeciti nego lijeciti
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan