Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
nisi mi odgovorila na pitanje?Ili bježiš kad nemaš argumenata....?IV@N@ je napisao/la:dobro, okej, hrani s čim hoćeš ,nije me briga.ako ti vjeruješ u to onda dobro.
IV@N@ je napisao/la:gledaj...sve to stoji, sve je zagađeno uključujući i zrak koji udišemo ,ali zar hoćeš reći da je za bilo koje biće bolja umjetna (prerađena) hrana od one prave?zar je za nas bolje da jedemo gotova jela i pijemo umjetne sokove?ne bih rekla...
Anby je napisao/la:Mislim da ivana ima ili je imala samo obicne domace kunice, koji puno bolje podnose "domacu spizu" nego ovi ostali kunici, tipa ovnoliki, lavoglavi i slično... znam iz iskustva po andji, ali opet jedno godinu dana samo sam je hranila sa sijenom i povrcem i opet smo imali problema... suha hrana nam je u red dovela kakicu koja je od povrca bila mekana...
ja i moj debeli zec je napisao/la:Ja mislim da peletirana hrana nikako ne moze biti zdravija od prirodne hrane, a to je voce i povrce, sijeno i svjeze bilje. Ali je stabilnija. Stvar je u tome da kada mi dajemo povrce malo nas ga daje pravilno. Npr. citala sam da dnevno trebaju dobiti najmanje tri vrste povrca od kojih jedna mora imati vitamin a. Kolicina povrca ovisi o velicini i tezini kunica, ne smiju dobivati svaki dan isto, treba paziti na kalcij, treba pametno kombinirati povrce s obzirom na udjele vitamina i minerala da ne bi nesto falilo a neceg drugog bilo previse itd. itd. Ja sam nama napravila listu sto davati i u kojim kombinacijama ali naravno nemam niciju potvrdu da je to savrseno i zato, cisto radi ravnoteze u prehrani, ne bih izbacila pelete.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.