akcija Nema isprike!

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust, ina

akcija Nema isprike!

PostPostao/la Catie » sri pro 03, 2008 23:39 pm

Danas sam dobila ovaj mail pa vam prosljeđujem:

Dragi prijatelji životinja,

kampanja 'JA VOLIM ŽIVOTINJE', u sklopu koje se okupio prvi hrvatski band aid za životinje i otpjevao pjesmu 'Nema isprike', zahuktava se.

Pozivamo vas da osobno pridonesete izgradnji prvog utočišta za zlostavljane životinje putem SOS telefona 060 600 500 (cijena poziva: 6,82 kn/min iz fiksne mreže, 8,21 kn/min s mobitela; PDV uključen u cijenu) na kojem možete čuti i dio pjesme 'Nema isprike'.

Svoje glasove za životinje dali su Marko Tolja, Tina Vukov, Toni Cetinski, Jelena Radan, Oliver Dragojević, Ines Bojanić, Lea Dekleva, Lana Banely, Maja Vučić, Massimo Savić, Ivi Bagić, Detour, Leona Paraminski, Popper, Klinci s Ribnjaka i Zagrebački mališani.

Projekt 'JA VOLIM ŽIVOTINJE' je humanitarnog karaktera i za cilj osim skretanja pozornosti na zaštitu i prava životinja ima i izgradnju utočišta za zlostavljane životinje. Osmišljen je tako da usprkos teškim situacijama u kojima se nalaze životinje, potiče na pozitivno razmišljanje i aktivno zalaganje građana za zaštitu i prava životinja, te bolju budućnost svih nas na ovom planetu.

Neke od životinje koje čekaju izgradnju utočišta mogu se vidjeti na prezentaciji koja se nalazi na www.prijatelji-zivotinja.hr/data/file_4355.pps.

Molimo vas nazovite 060 600 500 i proslijedite ovaj mail svim svojim poznanicima.

Hvala,

Vaši Prijatelji životinja
Catie

PostPostao/la Anek » čet pro 04, 2008 8:16 am

Vec zovem :) vauu,ocarana sam...nisam znala da bi nase zvijezde snimile pjesmu za zivotinjice!
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » pet pro 05, 2008 16:32 pm

Svaka čast. Meni jedino kod svih tih humanitarnih akcija ide strašno na živce što se država ne odriče PDV-a kod ti poziva za donacije
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anek » pet pro 05, 2008 21:30 pm

zeko Simba je napisao/la:Svaka čast. Meni jedino kod svih tih humanitarnih akcija ide strašno na živce što se država ne odriče PDV-a kod ti poziva za donacije

istina.. :zmirko:
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Catie » pet pro 05, 2008 21:38 pm

Sve istina, ali... kaj da čovjek radi?!?
Bez sustavne akcije - stalno pomažem i stalno sam u šoku!
Catie

PostPostao/la zekica_poopy » pon pro 08, 2008 9:15 am

zeko Simba je napisao/la:Svaka čast. Meni jedino kod svih tih humanitarnih akcija ide strašno na živce što se država ne odriče PDV-a kod ti poziva za donacije

a i pitanje je koliki dio na kraju IDE zbilja njima...ali ono, nemocan si ako zelis pomoci, zazmiris pregrizes...
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Doby » pon pro 08, 2008 14:20 pm

03.12.08. 'Nema isprike' u hrvatskom eteru!
Hotel The Regent Esplanade Zagreb domaćin promocije pjesme band aida 'JA VOLIM ŽIVOTINJE'
- Predstavljamo dugo očekivanu pjesmu hrvatskog band aida za životinje!
Prijatelji životinja s veseljem pozivaju sve predstavnike medija na promociju pjesme 'Nema isprike', koja će se održati u srijedu, 3. prosinca u 11 sati, u hotelu The Regent Esplanade Zagreb, u Smaragdnoj dvorani. Nakon predstavljanja pjesme pozivamo vas na kratko druženje s izvođačima i organizatorima.
Ubrzo nakon promocije za predstavnike medija, pjesma 'Nema isprike' zavrtit će se i na svim hrvatskim radijskim postajama.
Ovom prigodom Prijatelji životinja žele podsjetiti na sve izvođače i zahvaliti im što su u sklopu band aida 'JA VOLIM ŽIVOTINJE' dali svoje glasove za životinje: Marku Tolji, Tini Vukov, Toniju Cetinskom, Jeleni Radan, Oliveru Dragojeviću, Ines Bojanić, Lei Dekleva, Lani Banely, Maji Vučić, Massimu Saviću, Ivi Bagić, Detouru, Leoni Paraminski, Popperu, Dječjem zboru Klinci s Ribnjaka, Dječjem zboru Zagrebački mališani.
Projekt 'JA VOLIM ŽIVOTINJE' je humanitarnog karaktera i za cilj osim skretanja pozornosti na zaštitu i prava životinja ima i izgradnju utočišta za zlostavljane životinje. Osmišljen je tako da usprkos teškim situacijama u kojima se nalaze životinje, potiče na pozitivno razmišljanje i aktivno zalaganje građana za zaštitu i prava životinja, te bolju budućnost svih nas na ovom planetu.
Svi zainteresirani građani moći će i osobno pridonijeti u izgradnji utočišta za zlostavljane životinje putem SOS telefona 060 600 500 (cijena poziva: 6,82 kn/min iz fiksne mreže, 8,21 kn/min s mobitela; PDV uključen u cijenu) na kojem će moći čuti dio pjesme 'Nema isprike'.
Molimo medije da pomognu kampanji objavom bannera, oglasa, audio jingla, pjesme, video jingla ili spota.
Tekst i glazbu za pjesmu 'Nema isprike' napisala je kantautorica Lea Dekleva, a aranžman je napravio Miro Buljan. Video spot snimio je i producirao Vanja Vascarac, a fotografirao je Filip Čargonja.
U kreativnom i medijskom smislu projektu se pridružila i dala svoj dobrovoljni udio kreativna agencija TBWA iz Zagreba i marketinška tvrtka b.i.p..
Pokrovitelji ovog projekta su: hotel The Regent Esplanade Zagreb, Jutarnji list, HR2, HTV, Cro A Porter, Europlakat, Markot.tel, TBWA Zagreb, Arto i Vectordesign.
Pjesmu možete poslušati na ovom linku (ako se pjesma ne otvara automatski, kliknite desnom tipkom miša i odaberite opciju 'Save target as...').
Radio jingle pjesme Nema isprike možete poslušati na ovom linku http://www.prijatelji-zivotinja.hr/data/file_4398.mp3
Doby
Doby
Zečić
Zečić

Natrag na Rad udruge

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan