ajme kako sam glupa, sada mi se mama sjetila da ona to ima...da joj odmah dam, ili joj počnem od sutra davat...i neće li se ona naviknuti ako joj dajem te tablete?
Postao/la zekica_poopy » ned pro 09, 2007 12:13 pm
te tabletice su ti probiotik, znaci dobre bakterije koje zive u crjevcima i koje su nuzne da bi probava dobro radila. znaci nisu to tablete na koje se moze "naviknut".
uzmite onda tu jednu kapsulu, rastvorite ju i trecinu praha stavvite u malo vode. najlakse je to dati sa spricom zekici ali posto je sva izmucena i ovako, dajte joj u vodu koja pije. ali stavite malu kolicinu vode tako da to sigurno popije. i tako jednu tabletu tijekom dana (znaci kasnije ponovis postupak, uzmes drugu trecinu u rastopis to u vodi).
evo ovdje je slikiuca, biološki regulator crijevne mikroflore, laktobacili B6,B2,B1,B12....
a ne znam, mislila sam joj davati ujutro, popdne, i navečer, a sada ne mogu onu ujutro,..pa sam mislila početi sutra.
Ona ima vodu, kao u normalnoj posudi , jer nezna piti na pojilicu...da joj tamo stavim?
posuda veličine ove najmanje za vodu:
Postao/la zekica_poopy » ned pro 09, 2007 16:49 pm
zasto je nemoguce da je boli? sumnjam da je dobila ista protiv bolova jer za uganutu nogicu i nesmije dobiti protiv bolova
jer ako skrguce samo od sebe to nije dobar znak
je, prestala je škrgutati,...i mogu reći da je puno bolje, jučer kada smo joj prali guzu, malo smo je osušili i pustili na pod,...od tri koraka dva puta je skoknula kao normalan zekin hod