Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

prvo je kao kralj lezao dok ga je ona umivala, onda se fino protegao, zijevnuo i krenuo je naskakivati a ona u trk ispred njega

mmmmmm je napisao/la:Mozda... ali s obzirom da se inace zecevi pare ka ludi...

Ali Andja nije trudna niti sterilizirana, zato sam mislila da je najnormalnije da ona i dalje ima sex.nagon, a izgleda obrnuto... kao da je ona kastrirana a ne Toby... 

, interpretacijom da ona nece da se pari a on hoce. Tek sada kada procitah ove zadnje postove, sinu mi - zasto uopste pricamo o parenju!!!?
da iza tog cina naskakivanja ne stoji prava namera da dokaze sefici da je od sada on glavni i gazda u kuci!!!

Megy je napisao/la:Klio kod njih je već Toby šef ;)
Pa kako je to smela da dozvoli

Onda on stoji samo tako, pa ga ona pocne lizati-cisti mu usi, a gospodin se smjesti u horizontalnu pozu i uziva... Nezna covjek sta bi mislio kad ih tako vidi, a definitivno je Toby sef osim kad im dam hranu, tada Andja mete ispred sebe, gura se i bori ko da joj zivot ovisi o toj hrani...strasno
a on se uljudno pomakne dok gospodjica zdere... Sve ona njemu dopusta, "leti" za njim po sobi, mazi ga, lize... ali kad on krene naskociti (a nije uspostavljanje dominacije) jer se fakat vidi da bi mali nesto guzio
ona pobjegne glavom bez obzira i srce joj lupa ka da je vuk vata po sobi a ne malisan od kilo ipo

Da, ispada da su svi muski ljencine
Svejedno bi ja volila da imaju i uredan sex zivot, ali mislim da to s Andjom nije moguce
Muz mi kaze da Tobi Andji nemoze nista po tom pitanju, da njoj treba muskarcina
Ali on i jest muskarcina, i to muskarcina i pol! 

mmmmmm je napisao/la:Anyway, bas su mi zanimljivi, al mi zao gledat onu zbunjenu Tobijevu facu kad ga ona odbije... nista njemu nije jasno

iapk je to Andja, mrcina moja koju ni lajavi psi nemogu prestrasit...
prodje par minuta (za koje vrijeme Andja njega lize i guguce) i Toby pokusa ponovo a onda opet ista prica... ona neda i neda... zato kazem jadnicak mali moj 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.