moj zeko trenutno već 2 tjenda dobiva mrvičke zelenog dnevno, bez ikakvih nuspojava
, pa me zanimalo kad mogu počet uvodit druge vrste zelenog i povečavat količinu..unaprijed zahvaljujem

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
, pa me zanimalo kad mogu počet uvodit druge vrste zelenog i povečavat količinu..

Pošto su sve cure s njima je i majka, a otac je odvojeno. Roditeljima dajem svježe zeleno povrće i bilje, a voće vrlo rijetko. Često im dajem i sušeno bilje koje sam kupila u Pet centru.
Čitala sam na internetu da bebe ne smiju jesti zeleno i svježe bilje i povrće dok ne navrše 5-6 mjeseci. Pošto svugdje piše da ne smiju SVJEŽE i ZELENO, a zanima me dal sušeno također ne smiju?

Seno jede samo tako i to je super i vidim pijem vode ali se bojim da mu se mozda nesto moze desiti ako jede dosta suvog a sve od svezeg sto imam mu kolicinski ne smem puno davati. Radic sam jednom samo nasla u prodavnici zdrave hrane ali i to sam kupila sa rezervom i cistila i davala mu s' oprezom jer ipak nisam znala dal je bio tretiran pesticidima,iako oni u prodavnici tvrde da je to 100% prirodno ja ipak nisam poverovala u to, ali bio je ok. Jeo je i svidelo mu se ali sada vise ovde nema radica
a uprkos tome je veseo i skakutavi vrtiguz 

Al nigdje ne mogu naci konkretan odgovor zasto nebi smjeli mokro ako piju vodu osim da im moze nastetiti za probavu. A kako to djeluje da steti za probavu?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.