Eh ovako, nakon sto smo je sinoc izmasirale i tjerale da trci, bila je malo bolje dosla je sebi i pocela da pije vodu, puno vode je popila hranu jos uvijek nije jela, samo koji listic jabuke,onda sam je dobro ocesljala i pustila na miru, kakila je i prvo je bio proliv, zapravo nisam nikad vidjela proliv kod zeka, ali nisu bile kuglice bilo je rijetko, i to je bilo prvo sto je izbacila iz sebe a onda je izbacila 2-3 kuglice samo, nisu kao inace velike i tvrde, ali kuglice su,nisu sluzave.. to je bilo u 4 ujutro, u 8 sam ustala da vidim kako je, i jela je, pila je vodu i ima dosta kuglica, i dalje nisu standardnog oblika i velicine ali ima ih.. zvala sam veterinara, jedan kaze da nema potrebe da je dovodim, da je ona sad ok, ako jede i kaki i da ako se pojavi proliv ponovo da je to problem, a drugi kaze da kupim baktrin i da joj dajem cetvrtinu 2 puta dnevno 3-4 dana ? ovaj drugi kaze da ne radim to jer nema potrebe jer je dobro sad..? sta da radim ? ne znam ni da li da kupim ista od ovoga sto ste mi gore napisali jer sada trckara i dobro je ? da li ima potrebe ? i jos jedno pitanje, s obzirom da joj je sad period linjanja, je li je trebam cesljati svaki dan ? sinoc su gute dlaka ispale iz nje, ali nisam je cesljala danima cak mozda i sedmicama nije dala.. i znam ne smijem vise dozvoliti da ne da.. zato sam je sinoc uhvatila i cesljala:) hvala vam jos jedno puno zakon ste.. da vas nije bilo ko zna sta bi joj se desilo