FLAFICA NIJE DOBROOO HITNOOOO :(((((

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: FLAFICA NIJE DOBROOO HITNOOOO :(((((

PostPostao/la sanjita » sub pro 31, 2011 1:28 am

Tu imas sve o hranjenju na spricu.
viewtopic.php?f=3&t=11
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la flafica » sub pro 31, 2011 1:28 am

ma ja nju ne mogu tako podignuti pobjeci ce odma, kod mene je 3 mjeseca a jos uvijek se nije pripitomila, i nema sanse da bi ju mogla tako dici i masirati.. sad sam probala malo dok je sjedila i ne da a kamoli to.. ne znam sta da radim... otici cu odma ujutro veterinaru pa valjda bude neki radio.. pa cu vidjeti sta ce mi oni reci.. a do ujutro ne mogu nista da radim.. sad sam joj prinosila sijeno i hranu i okrece glavu cak me i ogrebala.. je li moze ona od ovoga umrijeti do ujutro ?
flafica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Fiffy » sub pro 31, 2011 1:31 am

moras ju tjerati da se krece, stavljati hranu i vodu pod nos, sijeno isto...masirati pa makar i na silu..ako imas kapi za bebe, na spricu joj dati...
koliko imas godina?
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sub pro 31, 2011 1:32 am

Ajde molim te radije poslusaj savjete odavdje...ne govorim ti to bez veze,masa kunica je ovdje ovako spasena na ovaj nacin jer veterinari nisu imali pojma,pogotovo u mjestima kao tvoje,za Tuzlu nemamo ni preporuku nikakvu,vecina veterinara jos uvijek nezna o zecevima nazalost,Kupi sve sa letka i slusaj savjete,vjerujem da ce se do jutra javiti i iskusniji. Ali ako ces joj ovako dopustati da bjezi,nista od terpije....uzmi ju u ruke koliko god bjezala,pa nije veca od tebe ;) kako ces joj drugacije dati terapiju.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la flafica » sub pro 31, 2011 1:34 am

posto nemam nista kod sebe trenutno od lijekova, jedino sto mogu uraditi do ujutro je da joj masiram trbuh ? :) da pocnem :( ?
flafica
Kunić
Kunić

PostPostao/la flafica » sub pro 31, 2011 1:34 am

ako ste mene pitali koliko imam godina 24
flafica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Fiffy » sub pro 31, 2011 1:36 am

dosad si je trebala najmanje 2 puta izmasirat
naravno da ces poceti odmah

i nije masiranje "jedino" sto mozes...nutkaj je hranom, podstici da se krece i sl
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la flafica » sub pro 31, 2011 1:55 am

evo izmasirala sam je, pocela je malo da trci, tj vise da bjezi od nas, hranu i dalje nece.. sad cu sacekati malo pa cu je opet uhvatiti i izmasirati.. hvala vam puno .. ne znam sta bi da vas nije bilo :(
flafica
Kunić
Kunić

PostPostao/la flafica » sub pro 31, 2011 1:57 am

upravo sam joj dala grancicu od jabuke i jede list...smijem li joj to nastavit davati?
flafica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Fiffy » sub pro 31, 2011 2:03 am

neka jede grancicu a u medjuvremenu forsiraj sijeno...sijeno je super ako ima dlake u stomaku...ima li kuglica?
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la flafica » sub pro 31, 2011 2:40 am

jede ona listove a ne grancicu sijeno nece ni da pomirise.. sad smo joj ja i cimerka dva puta izmasirale stomak i dobro je ocesljala toliko dlaka je otpalo da je to ne moguce.. i pocela je malo da trci i kakila je ali nisu kuglice nego mislim da je proliv.. mislim nikad nisam vidjela kako izgleda kod zeka proliv ali kuglice nisu nego samo onako kao kad stanete na cokoladu pa se malo istopi.. to je lose jel tak ? ili je dobro sto je uopce kakila ?
flafica
Kunić
Kunić

PostPostao/la bibika » sub pro 31, 2011 5:00 am

pogledaj u "zdravstvene rasprave" - prepoznati hitne slučajeve.
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Fiffy » sub pro 31, 2011 9:52 am

jeste bili kod veta? kako je ona sad? jede li?
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » sub pro 31, 2011 10:42 am

flafica je napisao/la:jede ona listove a ne grancicu sijeno nece ni da pomirise.. sad smo joj ja i cimerka dva puta izmasirale stomak i dobro je ocesljala toliko dlaka je otpalo da je to ne moguce.. i pocela je malo da trci i kakila je ali nisu kuglice nego mislim da je proliv.. mislim nikad nisam vidjela kako izgleda kod zeka proliv ali kuglice nisu nego samo onako kao kad stanete na cokoladu pa se malo istopi.. to je lose jel tak ? ili je dobro sto je uopce kakila ?

Moguće da je enteritis, jesu li kuglice sluzave i smrdljive? Ako jesu treba medicinski ugljen, jesi kupila što su ti cure napisale noćas?
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la flafica » sub pro 31, 2011 11:03 am

Eh ovako, nakon sto smo je sinoc izmasirale i tjerale da trci, bila je malo bolje dosla je sebi i pocela da pije vodu, puno vode je popila hranu jos uvijek nije jela, samo koji listic jabuke,onda sam je dobro ocesljala i pustila na miru, kakila je i prvo je bio proliv, zapravo nisam nikad vidjela proliv kod zeka, ali nisu bile kuglice bilo je rijetko, i to je bilo prvo sto je izbacila iz sebe a onda je izbacila 2-3 kuglice samo, nisu kao inace velike i tvrde, ali kuglice su,nisu sluzave.. to je bilo u 4 ujutro, u 8 sam ustala da vidim kako je, i jela je, pila je vodu i ima dosta kuglica, i dalje nisu standardnog oblika i velicine ali ima ih.. zvala sam veterinara, jedan kaze da nema potrebe da je dovodim, da je ona sad ok, ako jede i kaki i da ako se pojavi proliv ponovo da je to problem, a drugi kaze da kupim baktrin i da joj dajem cetvrtinu 2 puta dnevno 3-4 dana ? ovaj drugi kaze da ne radim to jer nema potrebe jer je dobro sad..? sta da radim ? ne znam ni da li da kupim ista od ovoga sto ste mi gore napisali jer sada trckara i dobro je ? da li ima potrebe ? i jos jedno pitanje, s obzirom da joj je sad period linjanja, je li je trebam cesljati svaki dan ? sinoc su gute dlaka ispale iz nje, ali nisam je cesljala danima cak mozda i sedmicama nije dala.. i znam ne smijem vise dozvoliti da ne da.. zato sam je sinoc uhvatila i cesljala:) hvala vam jos jedno puno zakon ste.. da vas nije bilo ko zna sta bi joj se desilo :zeko3:
flafica
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan