Na netu sam naišla stranicu sa savjetima na snimci kako držati kunića.Naime ,žena tamo kaže da se nikako nesmije stavljati piljevina za stelju jer izaziva respiratorne smetnje već nešto drugo.Što je to "drugo" i gdje se to može nabaviti?
haso je jucer dobio "parket" kako vise ne piski izvan wc, na pod gajbice sam mu stavila plocu pluta i super je, em se lako cisti, em sluzi kao toplinska izolacija. Hasi se odmah svidjela, razvalio se na njoj prje nego sto sam je uopce uspjela izrezati na pravu velicinu i staviti u gajbicu, a sto je najbitnije, ne jede je. ja sam zadovoljna
bibanum je napisao/la:Ajme,baš ću ja znati koja je kvalitetna.Dali netko zna gdje mogu nabaviti kvalitetnog domaćeg sijena u okolici Zadra?
Vjerujem da se mozes dogovoriti s curama (Lilo i Salatica koje prodaju sjeno - imas oglase u Oglasima) da ti poslaju busom ili ako netko od tvojih ide za Zadar da pokupi par vreca - to je najbolje
Ja sam mom Krcku, u delu kaveza gde lezi, stavila magicnu krpu. Deblju i njemu se svidja, tamo gde jede i gde mu je steljica za WC nema nista. Ok je i on je zadovoljan, mada je uglavnom vani.
Kada mu perem krpicu, onda mu stavim jedan manji peskiric. i isto je ok.
ja svom stavim onu sto se kupi gumeno sto se stavi u kupaonu ili spuzva il sta je vec onak ja mislim da je gumeno....fino je mekano i oj ju ne jede....mozda zato sto ima problema sa zubicima pa ne jede to il ko zna...al to je stvarn odobro..lako za cistit i za prat brzo se susi i mekano je