Ponovo se vraćam na istu temu. Situacija se nije ništa promjenila, zbilja više ne znam što ću. Dobro, što se tiče nereda u gajbi, to je kratko trajalo. Ali cijelo ovo vrijeme manijakalno grebe i grize kauč (odnosno deku na kauču). Jednom sam ju ostavila na pola sata samu (jer znam da u to vrijeme obično spava) i kad sam ušla u sobu imala sam što vidjeli - deka je imala rupu promjera 10 cm!!!!! Bez pretjerivanja! Naravno da ju od tada ni na sekundu ne ostavljam samu. Pustim je na 10 min da se malo rastrči i odmah je gore!!! I lupim ju po guzi, vičem i vidim da se stvarno iskreno prepadne i odmah skoči dole, ali je za 2 min opet gore. Nitko mi ne može reći da ne shvaća da to ne smije jer vidim da zna. Svaki put kad to radi, skoči dolje čim se približim. Što da radim?!? Ne želim imati zekicu zatvorenu u gajbu cijelo vrijeme ali stvarno postaje nepodnošljivo i beskrajno me frustrira!!!
Ne bi rekla da je problem u tjeranju jer nema nikakvih naznaka. Kad se samo sjetim kako sam je prije znala ostavljati samu cijelo popodne i bila bi dobra ko bubica....