Moja maza je poludjela

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la I.I. » pon ožu 24, 2008 16:40 pm

Sigurno nije problem u tome što je zatvorena jer je sve počelo kad je stalno bila slobodna (osim preko noći). Zatvarati sam je počela prije nekih tjedan dana kad je zaista postalo nepodnošljivo. Načelno mogu probati na neki način zagraditi kauč ali to baš nije trajno rješenje :) Znači Charlie ti i dalje misliš da je najbolje rješenje sterilizacija iako ne prepoznajem standardne znakove?
I.I.
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » pon ožu 24, 2008 17:17 pm

Pa da...koliko to već traje i koliko je stara?
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la I.I. » pon ožu 24, 2008 17:28 pm

Stara je oko 9 mjeseci, a traje oko 3 tjedna
I.I.
Zečić
Zečić

PostPostao/la I.I. » pon tra 21, 2008 18:03 pm

Ponovo se vraćam na istu temu. Situacija se nije ništa promjenila, zbilja više ne znam što ću. Dobro, što se tiče nereda u gajbi, to je kratko trajalo. Ali cijelo ovo vrijeme manijakalno grebe i grize kauč (odnosno deku na kauču). Jednom sam ju ostavila na pola sata samu (jer znam da u to vrijeme obično spava) i kad sam ušla u sobu imala sam što vidjeli - deka je imala rupu promjera 10 cm!!!!! Bez pretjerivanja! Naravno da ju od tada ni na sekundu ne ostavljam samu. Pustim je na 10 min da se malo rastrči i odmah je gore!!! I lupim ju po guzi, vičem i vidim da se stvarno iskreno prepadne i odmah skoči dole, ali je za 2 min opet gore. Nitko mi ne može reći da ne shvaća da to ne smije jer vidim da zna. Svaki put kad to radi, skoči dolje čim se približim. Što da radim?!? Ne želim imati zekicu zatvorenu u gajbu cijelo vrijeme ali stvarno postaje nepodnošljivo i beskrajno me frustrira!!!
Ne bi rekla da je problem u tjeranju jer nema nikakvih naznaka. Kad se samo sjetim kako sam je prije znala ostavljati samu cijelo popodne i bila bi dobra ko bubica.... :sad:
I.I.
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » pon tra 21, 2008 18:19 pm

ja sam svoje sada preselila u kuhinji...imaju kuhinju i hodnik....a u dnevnoj i spavačoj sobi su zatvorena vrata tako da ne mogu uću....pokušaj ih staviti u hodnik... :D
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » pon tra 21, 2008 18:24 pm

Jel ju možeš puštat negdje gdje nema kreveta i kauča? A da makneš tu deku? :hm:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la I.I. » pon tra 21, 2008 19:20 pm

Načelno mogu maknut deku ali imam fakat grozan kauč :D Ali sam sigurna da bi onda grebala kauč! To znam jer kad ne grebe ta dva mjesta na kauču, onda grebe laminat pokraj kauča. To radi od malena i to joj ne branim. Ponekad zna čak početi kopati po meni kad sjedim u fotelji s njom u krilu. Pokušavala sam i mjenjati deku - prvo je bila baš deka, sad je pamučni prekrivač, a bila je jedno vrijeme i obična plahta. Ništa ne pomaže. A stan je fakat mali i kuhinja i dnevna soba su spojene i samo u toj jednoj prostoriji se i kreće. Pokušavala sam ograđivati ali to nije neko trajno rješenje s obzirom da to ipak malo čudno izgleda. :blush:
I.I.
Zečić
Zečić

PostPostao/la Bubi » sub tra 26, 2008 8:54 am

:D I ja patim sa svojoj zečicom. Mislim ne patim s njom neg patim kad mi mama dođe u sobu. Naime, naslijedila sam u svoju sobu stari kožni namještaj. A moja zečica ni a ni be...napravila u pola sta takvu rupu nasterd kauća!!!! Neko vrijema sem držala jastuk na tom mjestu (kojemu inače uope nije mjesto na kauču) i jednog dana moja mama dođe, sjedne ipomakne jastuka...a oči 2 metra iskočile. Koja dernjava... Nakon toga mi je napravila jedno 5 rupa u tepihu...sad čekam movu jezikovu juhu od moje drage mame. A ona malu zečicu obožava, njoj ni riječi ne kaže al zato ja stradam. ;D

Ma nema veze...bar je prava prijateljica ta moja zečica, kad mama viče na mene ona lijepo sjedi pored mene (neće pobjeć glavom bez obzira hahaha)
Bubi
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan