22.1.2013.
Danas je veterinar provjerio spol i pregledao ga. Muškić je i u potpunosti zdrav. Star 3 mjeseca. Uopće nije plašljiv i već se da maziti. Lud ko šiba, već zecoplesira po cijeloj sobi! Sve istražuje i njuška bez straha. Pošto je pušten veći dio dana da može izaći i ući sam u kavez, ima foru da uskoći u njega, preleti doslovno, okrene se u gajbi, iskoči i nastavi trčati za ono sve par sekundi. Pun je energije, a kada se umori jednostavno se baci na pod, samo okrene glavu i cijelo tijelo. Cijelo vrijeme nešto jede, onako malo po malo, i ne baca hranu van iz posude hvala Bogu. I da, ima preslatke uši, jedno je crne, drugu žute boja, a sredinu dijeli bijela crta.
*Piljevina sutra ide van iz kaveza, samo u wc. (Paleti mi nisu jeftiniji jer piljevinu imam za besplatno)
*Pojilica je kupljena i zeko je naučio na nju još prije.
*Kablovi zaštićeni.
*Kavez je novi, kupljen u pet centru i jako veliki, a drvena kućica tatin ''home-made'' još od prije.

*NAJVAŽNIJE: NEMA IME! Molim prijedloge! Nešto kraće, može malo da i vuče na englesko.

*Nakon par mjeseci nadamo se kastraciji i društvu najbolje neke udomljene zekanice.