22.1.2013.
Danas je veterinar provjerio spol i pregledao ga. Muškić je i u potpunosti zdrav. Star 3 mjeseca. Uopće nije plašljiv i već se da maziti. Lud ko šiba, već zecoplesira po cijeloj sobi! Sve istražuje i njuška bez straha. Pošto je pušten veći dio dana da može izaći i ući sam u kavez, ima foru da uskoći u njega, preleti doslovno, okrene se u gajbi, iskoči i nastavi trčati za ono sve par sekundi. Pun je energije, a kada se umori jednostavno se baci na pod, samo okrene glavu i cijelo tijelo. Cijelo vrijeme nešto jede, onako malo po malo, i ne baca hranu van iz posude hvala Bogu. I da, ima preslatke uši, jedno je crne, drugu žute boja, a sredinu dijeli bijela crta.
*Piljevina sutra ide van iz kaveza, samo u wc. (Paleti mi nisu jeftiniji jer piljevinu imam za besplatno)
*Pojilica je kupljena i zeko je naučio na nju još prije.
*Kablovi zaštićeni.
*Kavez je novi, kupljen u pet centru i jako veliki, a drvena kućica tatin ''home-made'' još od prije.

*NAJVAŽNIJE: NEMA IME! Molim prijedloge! Nešto kraće, može malo da i vuče na englesko.

*Nakon par mjeseci nadamo se kastraciji i društvu najbolje neke udomljene zekanice.

što se tiče imena, ja sam za svoje smišljala danima tako da tu ne mogu puno pomoći, imam 2 sličnih boja; Barni-a i Čoksu .gif)

..to s imenom nikada nije lako..mani se obicno nesto danima mota po glavi pa onda dam ime..ali najbolje je nekako dati ime po onom kako ti zivotinja izgleda..time ne mislim ono Crni, Mali i sl..jednom sam nasla malog goluba i bas mi je izgledao kao Krešo 

e sad on ne moze biti pcelica posto je deckic onda moze biti bumbar

jedva čekam slikice malog medeka