Tražim curicu za svojeg dečkića :) - NAĐENA :-)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Tražim curicu za svojeg dečkića :) - NAĐENA :-)

PostPostao/la enalella » uto tra 10, 2012 12:04 pm

Evo, već (ili tek ^^) sam godinu dana vlasnica jednog predivnog i dosta živahnog kunića zvanog Niko, i sad bi mu htjela naći društvo. :D Niko je star godinu i dva mjeseca, do sada nije bio bolestan i redovito posjećuje Dane kunića (iako je ovaj zadnji propustio, jer nisam pratila :)).
http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?f=20&t=5032&start=45 Evo, ovdje ima i slikica s našeg prvog posjeta :)
Zeko nije kastriran (jer da je kastriran odavno bi već imao ženicu pored sebe :zeko8:) pa bi bilo poželjno da je ženkica sterilizirana.
Niko živi u dosta velikoj gajbi, a kad je vani toplo, vrijeme provodi na balkonu (evo i sad skakuce :)) gdje ima dosta mjesta za skakutanje ili je u dvorištu (ali onda je netko pored njega da nebi odskakutao ili naletio na mačku).
Pa evo, ako ima koja ženkica, slobodno mi se javite ovdje, ili na mejl mat.j.log@gmail.com, a može i na mobitel 095/5387-061.
enalella
Kunić
Kunić

Re: Tražim curicu za svojeg dečkića :)

PostPostao/la altan » uto tra 10, 2012 13:28 pm

ionako ces ga morat kastrirat bila ona sterilizirana ili ne..jer inace bi to bila muka za njega i nju..on bi poludio od hormona i stalno ju maltretirao, a sumnjam da im to zelis priustit
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la maky&zagy » uto tra 10, 2012 21:10 pm

Niste napisali otkud ste? Ja sam iz Zagreba i poklanjam kuniće stare 2mj, dakle ima i dečko koji. Vi mi se cinite vrlo prikladni s obzirom da vec imate kunića i malac ne bi bio sam , odrasta sa drugim zekanima tako da sto se toga tice ne bi bilo problema. Za kastraciju bi imali vremena kad jos poraste!
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » sri tra 11, 2012 6:34 am

Dečka kastrirati odmah tako da budete spremni za curu. Nema čekanja ukoliko ste se odlučili za curu, što se prije kastrira to će mu se prije očistiti tijelo od hormona i biti će manje naporan za pridošlicu. Čak i ako udomite bebu od dva mjeseca potrebna je kastracija jer je on naskakivati i bebu i time joj prouzročiti traumu
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Renato » sri tra 11, 2012 8:58 am

Susjedi od moje djevojke su uzeli svojoj djeci kunica za uskrs....svi znate kako to ide...evo, prije 5 minuta sam cuo za nju i uvjete u kojima se trenutno nalazi...djevojka ju je obisla i sve mi ispricala, bas covjeku pokvari dan!

Sve sto znam da je kunica preslatka i crna je sa bijelom sapicom! Probat cemo ovih dana popricati sa vlasnicima da ju preuzmemo i nademo joj novi dom, a ovo mi se cini bas kao naruceno!

Nista nije sigurno, djevojka kaze da sumnja da ce ju dati, ali pokusati cemo...probat cu ju i slikati pa stavim tu slike!

Eto, ako nije hitno, a zbog kastracije vaseg decka pretpostavljam da jos niste spremni udomiti zenku, volio bih da pricekate da vidimo kako ce se ova situacija razviti!
Renato
Zečić
Zečić

PostPostao/la enalella » sri tra 11, 2012 10:44 am

Da, da, i ja sam iz Zagreba - Sesvete.
Vidite, nisam razmišljala o tome, da bez obzira na ženku i Niksaća treba kastrirati :zekoo5: .
Zato sam i tražila steriliziranu ženku da ju ja ne moram sterilizirati, jer starci baš i nisu skloni plaćanju potrepština za ljubimce (kojih stvarno imamo dosta :zekoo3: ) tako ni sterilizacije/kastracije. Ajde, za hranu, sjeno i to još nekak odvojim od džeparca, al ovo mi se čini malo too much. Al očito da nemam nekog izbora. Morat ću pričekati sa ženkom još koji mjesec do dok ne skupim za kastraciju :).
enalella
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » sri tra 11, 2012 11:40 am

Uvijek se da nesto dogovoriti :wink:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la enalella » čet tra 19, 2012 16:17 pm

Evo, samo da javim, našla sam si curicu :)
Mama je čak pristala na to da da pola za kastraciju, ja ću još pola i sve je rješeno :zekoo3:
enalella
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » čet tra 19, 2012 16:48 pm

Divnoooo :) kad stigne stavi slikicu da ju vidimo :)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

Re: Tražim curicu za svojeg dečkića :) - NAĐENA :-)

PostPostao/la altan » čet tra 19, 2012 19:01 pm

super :) samo ih sad moras drzat razdvojene dok se deckic ne kastrira pa onda jos nekih 5-6 tjedana poslje
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan