Postao/la nani » ned sij 06, 2008 19:41 pm
Ne,najbolje da poslusam tvoj savjet i vratim mu nazad home made gajbu od drveta koju ima i ne podnosi pa nek bude u njoj jer on sam ionako ne zna sto voli,ali sva sreca da si ti tu.Ili jos bolje,nek bude cijelo vrijeme pusten dok nas nema doma,pojede sav namjestaj i kablove i sere gdje stigne,to bi zapravo bilo najbolje rješenje za sve.Ionako sjedim na hrpi love pa si mogu kupit nove stvari svaki dan.
Po deseti put,moj zec ima box od metar i pol i home made gajbu od drveta dimenzija 1m i mali kavez od 75cm.I svo troje mu je ponudeno na koristenje ali on nece uci u nista osim kaveza.I kad ga se prisili da bude u boxu ili drvenom ponasa se ko manijak.A u ovom zicanom je miran.I sta da mu ja sad radim?Mi smo se potrudili i sredili mu ova dva misleci da ce mu se vise svidjet,ali nis od toga.Jbga,nisu ni svi ljudi isti,pa tako ni zečevi.
Zato kupujem novu gajbu,a ove ce bit samo ljetni dodatni kavezi.
Da mi je znat ciji jos zec ima 3,tj uskoro 4 rezidencije..
A sto se sijena i ostalog tice,ne govorim zbog smeca jer toga uvijek ima i neizbjezno(mogu samo malo smanjit tu količinu) je jer su takve zivotinje i jer uz njega imam jos i macke i psa i kornjacu i svi zajedno mazu u tri pm,vec zato sto izvuce sijeno van iz korita,sjedne na njega i vise ga nece jest.A nije bas zdravo da ne jede dovoljno sijena.Zato trebam nesto sto nece moc sve pocupat van.Sto se glodanja tice i grebanja..ne znam tko voli to slusat nocu dok spava.A on to radi i dok je pusten jer ga to valjda veseli.To je jedini razlog zasto bi plasticni mozda bio bolji.