Taj covek u podzemnom prolazu je opstepoznat vec gooodinama u Beogradu!

Od njega je i Milica koja je imala Malishu kupila zeku koji je uginuo posle 20 dana!!!!
Pisalo se o teome ovde na forumu pre skoro godinu dana! Ona vise nikada nije nabavila zeku jer je imala jako veliki sok i tugu, i nesigurnost da tako ne bude i sa sledecim...
Od skoro ovde ima petshop gde se mogu kupiti zekaci koji nisu muceni, doslovno, ali opet njega svi znaju i imali su uglavnom negativnoa iskustva...
Kupe patuljastog a dobiju za koji mesec od njega orijasa od 5 kg, ili kupe patuljka koji brzo ugine, i reeeeetko sam cula da je neko imao kupljenog patuljka koji jeste patuljak i nije uginuo
Tacnije , cula sam samo za dvoje ljudi!
Dina, ima jedan sto prodaje patuljaste kunice ispred ulaza u DM kod Beogradjanke... Isto ih prodaje u kartonskoj kutiji,isto ih nepravilno hrani, ali je bar covek sa kojim mozes normalno da pricas i ne drzi ih tamo po hladnom vremenu!!! Bar toliko. Videla sam ga par puta i stvarno prodaje patuljke.
Jeeedva sam se uzdrzala da ne kupim nekog svaki put kada ga vidim, ali kao i vecina, uglavnom prodaje muskice, jer zenkice cuvaju za okot
Imam i njegov tel.i mislila sam se da ga pozovem da se porazgovaramo