nedavno mi je uginuo pas i želim novog ljubimca, a više nemam uvijete za držanje psa,
pa sam počela maštati o zecu, ali imam puno srahova i dilema.
1. ja ga želim svim srcem, moj muž ne zbog obveza i male djece.
Sin nam ima 4g. a ja sam trudna 2mj. Inače sin nam je JAKO pažljiv i nježan, miran,
voli životinje i prije nego se uopće usudi pomaziti neko malo biće koje vidi prvi put pita smije li i kako.
Znam da bi se on i bilo koja životinjica slagali, a rado ih samnom i hrani i pomaže (imamo papigu i kanarinca).
2. Što se bebe tiće, a i djece uopće, mislim da ih kućni ljubimac može samo oplemeniti,
ja imam vremena za djecu i planiram s drugim biti oko 3g kod kuće, tako da nema strke, žurbe, stresa,
nego bi taj zeko bio moja "obveza" što se tiče brige, a zajedničko zadovoljstvo.
Čitala sam tu na forumu temu Doby i moja trudnoća, jako me umirila i podržala,
uvjerena sam da bi i moje iskustvo bilo slično.
3. Uvijete za zeku imamo, veliki stan, veliku terasu, dvorište, novac za bilo što što mu zatreba, a i puno ljubavi.
4. E sad kako ja to nekome kažem reakcija je -TI SI LUDA ili MA ŠTA ĆE TI ZEC!? POGLODATI ĆE TI CIJELI STAN...
Na mojoj strani je sin, mama i sestra koje žive u kući kat ispod i ako me nema preuzele bi brigu o zeki.
Bojim se jer nikad nisam imala zeku i to mi je nešto potpuno novo, ne znam što očekivati,
muž ne želi zbog obveza i brige oko male bebe, a meni tako treba ljubav jedne životinjice i da nam se mota po stanu,
tako uživam maštajući i gledajući slike vaših zekana!
5. koliko oni stvarno unište namještaj? kablove nemam, to im je nedostupno, ali namještaj nam je sav nov :/
evo za sada tolio, ispričavam se na dugom postu, ali mi je važno da mi netko sa iskustvom kaže što misli,
a ne ljudi koji nikad nisu imali zeca.

dobro nam došla 
...uglavnom odgoj ce mu naravno biti potreban ako uzimatee bebu...ali slazem se sa ovim da bi mozda bilo bolje da uzmete malo veceg zeku sa kojim znate "sto dobivate",kakve su mu navike i tako to. 

) krznenom lopticom. Otada je prošlo 5 godina, imamo ih sada 6 i nikad ni sekunde nisam požalila. Bilo je i teških trenutaka, bolnih rastanaka i svega ovih godina, ali ono što oni mogu pružiti neprocjenjivo je
Još sam ja imala nesreću da mi je prvi zeko nakon 3 dana uginuo (bila je bubana), pa me to još više obeshrabrilo... Ali sam ipak s vremenom skupila snage i hrabrosti i uzela drugog i od tada je sve bilo samo fantastično, a nadam se da će tako biti i dalje...
Onda smo napokon otišli kod bake na selo i uzeli deeebelu granu jabuke i otkad nju glođe ne pada joj na pamet grickati išta osim nje.
Zapravo.. te njihove sitne gluposti ti postanu simpatične.. .gif)