nedavno mi je uginuo pas i želim novog ljubimca, a više nemam uvijete za držanje psa,
pa sam počela maštati o zecu, ali imam puno srahova i dilema.
1. ja ga želim svim srcem, moj muž ne zbog obveza i male djece.
Sin nam ima 4g. a ja sam trudna 2mj. Inače sin nam je JAKO pažljiv i nježan, miran,
voli životinje i prije nego se uopće usudi pomaziti neko malo biće koje vidi prvi put pita smije li i kako.
Znam da bi se on i bilo koja životinjica slagali, a rado ih samnom i hrani i pomaže (imamo papigu i kanarinca).
2. Što se bebe tiće, a i djece uopće, mislim da ih kućni ljubimac može samo oplemeniti,
ja imam vremena za djecu i planiram s drugim biti oko 3g kod kuće, tako da nema strke, žurbe, stresa,
nego bi taj zeko bio moja "obveza" što se tiče brige, a zajedničko zadovoljstvo.
Čitala sam tu na forumu temu Doby i moja trudnoća, jako me umirila i podržala,
uvjerena sam da bi i moje iskustvo bilo slično.
3. Uvijete za zeku imamo, veliki stan, veliku terasu, dvorište, novac za bilo što što mu zatreba, a i puno ljubavi.
4. E sad kako ja to nekome kažem reakcija je -TI SI LUDA ili MA ŠTA ĆE TI ZEC!? POGLODATI ĆE TI CIJELI STAN...
Na mojoj strani je sin, mama i sestra koje žive u kući kat ispod i ako me nema preuzele bi brigu o zeki.
Bojim se jer nikad nisam imala zeku i to mi je nešto potpuno novo, ne znam što očekivati,
muž ne želi zbog obveza i brige oko male bebe, a meni tako treba ljubav jedne životinjice i da nam se mota po stanu,
tako uživam maštajući i gledajući slike vaših zekana!
5. koliko oni stvarno unište namještaj? kablove nemam, to im je nedostupno, ali namještaj nam je sav nov :/
evo za sada tolio, ispričavam se na dugom postu, ali mi je važno da mi netko sa iskustvom kaže što misli,
a ne ljudi koji nikad nisu imali zeca.