Pozdrav zecoljupci !

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Pozdrav zecoljupci !

PostPostao/la Danchelo » uto kol 06, 2013 16:49 pm

Novi sam tu pa sa de upoznamo a i da me uputite ako radim nesto pogrešno. Već 12 dana sam ponosni vlasnik ovnolikog kunića Charlie-a u kojeg sam se zaljubio na prvi pogled (bit će i slika), star je malo više od 3 mj. :nowink:
Odmah je dobio u vlasništvo kavez veličine 80x50x44 (nadam se da je dovoljno), klasičnu pojilicu, sjenilicu, keramiču posudicu za suhu hranu !
Hranim ga sa premium cuni junior koji dobiva ujutro i navečer , te hudivo sijeno koje mu je stalno dostupno !
Na početku sam imao problema a sijenom ali sad je već ok !
Malo me zabrinjava njegova ne zainteresiranost za igračke a ima ih što ručno napravljenih i improviziranih što kupljenih !
Još uvijek je u procesu navikavanja na mene i okolinu i ako sam u ovih 12. dana sigurno 70 % vremena proveo sa njim i uz njega !
Nekad u rijetkim trenutcima se i mazimo al čini mi se kao da nije opušten dovoljno pa ne želim da forsiram!
Kavez mu se čisti svako jutro detaljno, wc koristi al često zna i okolo da napravi nered !
Nadam se da ćete dati još neki savjet i preporuku !
I još da pohvalim vas i forum jer stvarno je koristan i puno dobirh informacija se može pronaći !
:zeko3:
Danchelo
Kunić
Kunić

Re: Pozdrav zecoljupci !

PostPostao/la Sandrichka » sri kol 07, 2013 14:30 pm

i moja zeka nije baš nešto luda za igrackama, osim ako nisu na stoliću pa joj je fora skidat ih i kupili smo joj onu lopticu u koju se hrana stavlja i to je koturala dok je unutra hrane bilo... tu i tamo zna razbacivat one kartone od wc papira (ima dva komada u gajbi)... :zeko5:
slika
Sandrichka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Danchelo » sri kol 07, 2013 16:21 pm

Sandrichka je napisao/la:i moja zeka nije baš nešto luda za igrackama, osim ako nisu na stoliću pa joj je fora skidat ih i kupili smo joj onu lopticu u koju se hrana stavlja i to je koturala dok je unutra hrane bilo... tu i tamo zna razbacivat one kartone od wc papira (ima dva komada u gajbi)... :zeko5:

Stavljao sam i ja kartone punio ih sijenom, al zanimljivi su samo kad je hrana u njima , mada ne zabrinjava me to toliko , budem već našao nešto sto ce mu zanimljivo bit ! :)
Danchelo
Kunić
Kunić

PostPostao/la Sandrichka » čet kol 08, 2013 8:42 am

najzanimljivije ce mu bit ono sto ces mu branit :zeko7:
slika
Sandrichka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Danchelo » čet kol 08, 2013 18:20 pm

Sandrichka je napisao/la:najzanimljivije ce mu bit ono sto ces mu branit :zeko7:

Svjestan sam toga hehe , vec šnjufa gdje ima kablova i tapeta za riješit ...
Samo me zabrinjava što slabo od njega čujem glasanje :lud:
Danchelo
Kunić
Kunić

PostPostao/la Sandrichka » čet kol 08, 2013 18:24 pm

pa ne glasaju se oni... ak se pocne glasat znaci da nesto nije u redu... :huh:
slika
Sandrichka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Danchelo » čet kol 08, 2013 18:50 pm

Sandrichka je napisao/la:pa ne glasaju se oni... ak se pocne glasat znaci da nesto nije u redu... :huh:

Mislim da nisi upravu nezz nisam toliko iskusan, valjda imaju glasanja zadovoljstva i sl.
Danchelo
Kunić
Kunić

PostPostao/la Sandrichka » čet kol 08, 2013 18:58 pm

joj ne glasaju se oni u to sam sigurna... ak pocne cvilit onda znaci da ga boli ili da se jako boji... kad pocne zecoples znaci da je setan i kad pocne strugat sa zubicima .. :zeko5: imas temu i tu na forumu pa si pogledaj sta ti pokusava rec i kojim postupcima.. :zeko2:
Zadnja izmjena: Sandrichka; čet kol 08, 2013 19:03 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika
Sandrichka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Danchelo » čet kol 08, 2013 19:02 pm

Sandrichka je napisao/la:joj ne glasaju se oni u to sam sigurna... ak pocne cvilit onda znaci da ga boli ili da se jako boji... kad pocne zecoples znaci da je setan.. :zeko5:

Brusenje zubica – oznacava zadovoljstvo, kao kod macaka kada predu, :zeko2: i ukljucujuci još puno govora tjela koje nisam primjetio osim zecoplesa !
Danchelo
Kunić
Kunić

PostPostao/la Sandrichka » čet kol 08, 2013 19:05 pm

budes, polako... jos se nije ni opustio kak treba...
slika
Sandrichka
Zečić
Zečić

PostPostao/la vini » pon kol 26, 2013 7:44 am

Zekanima je najzanimljivije društvo vlastite vrste :). Tu onda bude maženja, plesanja, trčanja ....... Nijedna igračka to ne može zamijeniti, i osim toga igračke brzo dosade. Malo ih "pospreme" kad im se nađu na putu ili ako imaš onu lopticu u koju se stave poslastice (npr. brusnice), gurkati će je njuškicom dok brusnice ispadaju iz nje i popajaju. ;D
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Danchelo » pon kol 26, 2013 12:53 pm

vini je napisao/la:Zekanima je najzanimljivije društvo vlastite vrste :). Tu onda bude maženja, plesanja, trčanja ....... Nijedna igračka to ne može zamijeniti, i osim toga igračke brzo dosade. Malo ih "pospreme" kad im se nađu na putu ili ako imaš onu lopticu u koju se stave poslastice (npr. brusnice), gurkati će je njuškicom dok brusnice ispadaju iz nje i popajaju. ;D

Znam znam , zato i intenzivno razmišljam od društvu ali još moram odradit neka uvjeravanja i dogovore pa se nadam uskoro jednu curu da mu udomimo!
A igračaka tonu ima , ništa ga ne zanima , no imam sreće da mu ni kablovi nisu nešto dragi ! :D
Danchelo
Kunić
Kunić

PostPostao/la Sandrichka » uto kol 27, 2013 11:01 am

meni su preporucili kad sam uzimala zeku da ako "sam nova u svemu tome" da uzmem jednog... :huh:
slika
Sandrichka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Jura » uto kol 27, 2013 12:24 pm

Danchelo je napisao/la:no imam sreće da mu ni kablovi nisu nešto dragi ! :D

Kablovi mu mogu postati zanimljivi u bilo kojem trenutku, pa ih radije zaštiti, jer je dovoljno da samo jednom zagrize.
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Danchelo » sri kol 28, 2013 17:02 pm

Jura je napisao/la:
Danchelo je napisao/la:no imam sreće da mu ni kablovi nisu nešto dragi ! :D

Kablovi mu mogu postati zanimljivi u bilo kojem trenutku, pa ih radije zaštiti, jer je dovoljno da samo jednom zagrize.

Zaštićeno je na najbolji mogući način. Po danu je stalno pušten i uvijek je netko prisutan i sa njim. A noć provodi u prostoriji gdje se ne može ozljedit i nema kablova ! :)
Danchelo
Kunić
Kunić

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan