Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

...za njega je sve novo i vi ste mu novi i miris i okruzenje,nije to nista neobicno
...moze trajati duze ili krace ovisi o zeki i pristupu....polako mu prilazite,mazite ga polako po glavici,pustite da vam onjusi ruku,bez nekih naglih pokreta i tako svaki dan pomalo...pustite ga van iz kaveza spustite se na pod i samo budite mirni,pustite da dodje do vas...sve polako....on mora znati da vam moze vjerovati i da mu necete nista,tek tada ce se poceti opustati,dajte mu vremena.
znam da mu treba vremena da se navikne na nas, ali opet me bilo malo strah, pa sam morala pitati... ne bih si oprostila da mu se nesto dogadja, a da ja nisam bas nista poduzela... Hvala jos jednom! 

, siguran okolis. I onda polako cekati da se pridruzi vama u sobi.
Srce mi je na mjestu! Kak da joj ocistim kavez, a da ju ne preplasim? Htjela bih i wc s njenim kuglicama stavit unutra... Nece ju to previse sokirat? I da, bila sam maloprije u Bauhausu i trazila pelete, ali nisu imali... ima li netko na forumu da prodaje i da ima viska? Iz Zagreba sam... citala sam puno ovaj forum, pa su mi se sva imena pomijesala i vise ni ne znam tko ima domace sijeno, pelete, a tko zecokucu... valjda cu naucit u druzenju s vama 

Zexy je napisao/la:Hvala vam na savjetima... evo zekica i pije i jede i ima puno kuglica po kavezuSrce mi je na mjestu! Kak da joj ocistim kavez, a da ju ne preplasim? Htjela bih i wc s njenim kuglicama stavit unutra... Nece ju to previse sokirat? I da, bila sam maloprije u Bauhausu i trazila pelete, ali nisu imali... ima li netko na forumu da prodaje i da ima viska? Iz Zagreba sam... citala sam puno ovaj forum, pa su mi se sva imena pomijesala i vise ni ne znam tko ima domace sijeno, pelete, a tko zecokucu... valjda cu naucit u druzenju s vama

Sindenis je napisao/la:Zexy je napisao/la:Hvala vam na savjetima... evo zekica i pije i jede i ima puno kuglica po kavezuSrce mi je na mjestu! Kak da joj ocistim kavez, a da ju ne preplasim? Htjela bih i wc s njenim kuglicama stavit unutra... Nece ju to previse sokirat? I da, bila sam maloprije u Bauhausu i trazila pelete, ali nisu imali... ima li netko na forumu da prodaje i da ima viska? Iz Zagreba sam... citala sam puno ovaj forum, pa su mi se sva imena pomijesala i vise ni ne znam tko ima domace sijeno, pelete, a tko zecokucu... valjda cu naucit u druzenju s vama
Baumax sesvete?![]()
Ja sam tam bila nasla i imalo je jos. Naravno, kad ih pitas da nitko ne zna sto je i za cega nama trebaju, a niti gdje stoje. Ali to ti je tamo kod onog gradjevinskog materijala skoro pa vani (tamo gdje mozes uci autom).

...pustite ga samo da radi kako mu pase...pootvarajte mu vrata i od ostalih prostorija pa kad osjeti potrebu vjerujem da ce bit dovoljno znatizeljan da provjeri sto se tamo zbiva iza nekih drugih vrata.
...bitno da on uziva i da je zadovoljan...a sad dal ce to bit bas u vasem krilu ili ce se samo leci pored vas,to je manje vazno 

je isto kao sanjitina Mia..
)

baš me razveselio..a sad,evo ga,zavukao se iza fotelje i nema ga za vidjet..ali ne smetam mu,možda nije od volje trenutno..
malo pretjerujem? a kad mi je sav sladak..joj,da sam znala prije da su kunići takvi..a i ovog sam slučajno uzela jer je prijatelj alergičan na dlaku,i neka je

ne pretjeruješ.. ima nas svakakvih, vjeruj mi

Nakon par dana joj je to dosadilo pa se sad zatrči pa uživa kak se kliže u zavoju. Zna to raditi po 2 sata, sim tam, sim tam.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.