Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Zexy je napisao/la:Hvala vam na savjetima... evo zekica i pije i jede i ima puno kuglica po kavezuSrce mi je na mjestu! Kak da joj ocistim kavez, a da ju ne preplasim? Htjela bih i wc s njenim kuglicama stavit unutra... Nece ju to previse sokirat? I da, bila sam maloprije u Bauhausu i trazila pelete, ali nisu imali... ima li netko na forumu da prodaje i da ima viska? Iz Zagreba sam... citala sam puno ovaj forum, pa su mi se sva imena pomijesala i vise ni ne znam tko ima domace sijeno, pelete, a tko zecokucu... valjda cu naucit u druzenju s vama
Sindenis je napisao/la:Zexy je napisao/la:Hvala vam na savjetima... evo zekica i pije i jede i ima puno kuglica po kavezuSrce mi je na mjestu! Kak da joj ocistim kavez, a da ju ne preplasim? Htjela bih i wc s njenim kuglicama stavit unutra... Nece ju to previse sokirat? I da, bila sam maloprije u Bauhausu i trazila pelete, ali nisu imali... ima li netko na forumu da prodaje i da ima viska? Iz Zagreba sam... citala sam puno ovaj forum, pa su mi se sva imena pomijesala i vise ni ne znam tko ima domace sijeno, pelete, a tko zecokucu... valjda cu naucit u druzenju s vama
Baumax sesvete?![]()
Ja sam tam bila nasla i imalo je jos. Naravno, kad ih pitas da nitko ne zna sto je i za cega nama trebaju, a niti gdje stoje. Ali to ti je tamo kod onog gradjevinskog materijala skoro pa vani (tamo gdje mozes uci autom).
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.