Iz Zaprešića sam.
.gif)
Kontakt: 098 356 000
Moderator/ica: Lady Stardust
Lady Stardust je napisao/la:KAKO POSTAVITI OGLAS ZA UDOMLJAVANJE - V A Ž N O !!!
OSTAVITE KONTAKT - JAKO VAZNO[/size] - ako ne ostavite kontakt ljudi se ne mogu javiti (telefon, mail ili nesto drugo)
AKO NE ZELITE OSTAVITI KONTAKT (BROJ TELEFONA ILI MAIL) U PORUCI POSALJITE GA MODERATORU U PRIVATNOJ PORUCI.
SVI BROJEVI BITI CE DOBRO CUVANI I TAJNI I KORISTITI CE SE SAMO RADI STO BRZEG POVEZIVANJA ZAINTERESIRANIH STRANA
JOS JE POTREBNO NAPISATI: [/b][/color]
• Ime kunica
• Spol kunica (ako znate) i da li je kastriran/sterilizirana
• Starost
• Lokacija gdje se nalazite
• Malo detaljniji opis kunica
• Navike kunica (da li zivi u gajbi ili je stalno pusten, hrana, trening na wc i sl.)
• Hitnost udomljavanja
• Slika ako je moguce
• Da li je prebolio kakvu bolest / da li je na terapiji- vrlo važno!
• Da li zeko ide sa svojim stvarima ili ne - gajba, hrana, igracke....
• Kao i sve ostalo sto smatrate vaznim
beast100 je napisao/la:Htijela bi udomiti kunića, starog cca 5 mjeseci, kupljen u pet shopu, sive boje, mislim da je muski. Kunic je zdrav, umiljati, voli se maziti, znatizeljan... Gajba mu je malo premala, trebalo bi kupiti vecu...
Iz Zaprešića sam.
Kontakt: 098 356 000
mirta je napisao/la:a zašto se 'već' udomljava?..baš je mišić mali
vini je napisao/la:Kombinacija kunić i mala djeca je dosta zahtjevna, jer djeca nemaju osjećaja svoje "snage" koja je za kunića divovska i mogu ga lako povrijediti. Zato treba paziti u njihovim kontaktima.
Koliko je hitno udomljavanje? Ponekad treba više vremena da se pronađe dom, ali svi uspiju naći svoje ljude.
Markic je napisao/la:Isuse izgleda kao moj pokojni Jura. Isti. Da mogu muski i muski zajedno, ne bi dvojio ni sekundu!
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.