Iz Zaprešića sam.
.gif)
Kontakt: 098 356 000
Moderator/ica: Lady Stardust
.gif)

Lady Stardust je napisao/la:KAKO POSTAVITI OGLAS ZA UDOMLJAVANJE - V A Ž N O !!!
OSTAVITE KONTAKT - JAKO VAZNO[/size] - ako ne ostavite kontakt ljudi se ne mogu javiti (telefon, mail ili nesto drugo)
AKO NE ZELITE OSTAVITI KONTAKT (BROJ TELEFONA ILI MAIL) U PORUCI POSALJITE GA MODERATORU U PRIVATNOJ PORUCI.
SVI BROJEVI BITI CE DOBRO CUVANI I TAJNI I KORISTITI CE SE SAMO RADI STO BRZEG POVEZIVANJA ZAINTERESIRANIH STRANA
JOS JE POTREBNO NAPISATI: [/b][/color]
• Ime kunica
• Spol kunica (ako znate) i da li je kastriran/sterilizirana
• Starost
• Lokacija gdje se nalazite
• Malo detaljniji opis kunica
• Navike kunica (da li zivi u gajbi ili je stalno pusten, hrana, trening na wc i sl.)
• Hitnost udomljavanja
• Slika ako je moguce
• Da li je prebolio kakvu bolest / da li je na terapiji- vrlo važno!
• Da li zeko ide sa svojim stvarima ili ne - gajba, hrana, igracke....
• Kao i sve ostalo sto smatrate vaznim

beast100 je napisao/la:Htijela bi udomiti kunića, starog cca 5 mjeseci, kupljen u pet shopu, sive boje, mislim da je muski. Kunic je zdrav, umiljati, voli se maziti, znatizeljan... Gajba mu je malo premala, trebalo bi kupiti vecu...
Iz Zaprešića sam.
Kontakt: 098 356 000

mirta je napisao/la:a zašto se 'već' udomljava?..baš je mišić mali

vini je napisao/la:Kombinacija kunić i mala djeca je dosta zahtjevna, jer djeca nemaju osjećaja svoje "snage" koja je za kunića divovska i mogu ga lako povrijediti. Zato treba paziti u njihovim kontaktima.
Koliko je hitno udomljavanje? Ponekad treba više vremena da se pronađe dom, ali svi uspiju naći svoje ljude.

preslatki je
ako ima jajca pod repom onda je naravno dečko
dosta su velika tako da ne bi trebao biti problem uočiti ih 

Markic je napisao/la:Isuse izgleda kao moj pokojni Jura. Isti. Da mogu muski i muski zajedno, ne bi dvojio ni sekundu!

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.