red_sonja je napisao/la:
Prepredobra mi je ova slika. Kak je fina cupava, za poludit
I frizura je postojana 
Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
red_sonja je napisao/la:
I frizura je postojana 

nemoj da stedis na slikama daj ih vise da se divimo maloj Kikici ljubi mi je milion puta

Jel tunel živ još? Oskar je imao plavi tunel (pročitala sam da je još netko imao plavi, hihi) ali nije dugo trajao
dobio je sto rupa, ravno tjedan dana je bio u funkciji... također ga nisam znala učvrstiti s onim štangama.. što je to već bilo ni ne sjećam se
Ali Kika je prava cujica, zna se ona lijepo igrati, medenica preslatka čupasta
.gif)

Kako je Kikica uredna curica, čuva svoje stvari, a ne ko moj uništavač.

jao.. Ma ja Oskaru to više ne kupujem kad se on ne zna igrati lijepo, samo uništi. Pa mu dam neku kartonsku kutiju s vremena na vrijeme kad nabavim i onda je sav presretan
a mene srce ne boli što je uništava
Te za mačke nisam ni vidjela.. tj, nisam pozornost skretala na to
jel to stvarno bolje?
Meni se isto čini da su tuneli za mačke čvršći i bolje kvalitete, imaš ih u pc di su igračke za mačke. I moj je zeko kao tvoj Oskar, sve uništi, sva posteljina mi je uništena i na rupe jer je s poda grize dok spavam. 

Pahuljica_Ri je napisao/la:Ja sam se isto čudila oko onih šipki u početku, nije mi bilo nikako jasno za što su.Meni se isto čini da su tuneli za mačke čvršći i bolje kvalitete, imaš ih u pc di su igračke za mačke. I moj je zeko kao tvoj Oskar, sve uništi, sva posteljina mi je uništena i na rupe jer je s poda grize dok spavam.
Oskar je izgrizao par punjača, navlake na ukrasnim jastučićima, navlake sa svega zapravo što se može dohvatiti, koju dekicu, tipke na daljinskom, čarape obavezno kad se ujutro spremam i otvorim ladicu, on uskoči, ukrade par čarapa i bježi po sobi s njima u zubima. Ne mogu se ni sjetiti svega što je "procvikano",
a nije da mu fali pažnje ili igračaka..zvečkica, kartona.. samo voli prkositi. Sad malo manje u zadnje vrijeme, ali čarape i dalje napada!
Mora ostavit svoj potpis na što više stvari.

kika je prava manekenka .gif)

Astrica je napisao/la:i ja imam taj crveni tunel, stavila u dvoriste i umjesto zeke unutra mi se macak isao uvlacit pa je zapeokika je prava manekenka

pa sad nece da se slika za sve nas?

Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.