Evo ja sam ti podstanarka u Zagrebu u 35m2. Dakle nije ni moj stan. Nekada sam imala katastrofa odvratne gazde i patila sam šta nemam psa za ljubimca. Upravo radi tog podstanarstva nisam imala ljubimca. Predzadnja gazdarica je bila super, psa ipak nismo nabavili jer mi je to još uvijek problem sa selidbama i bez auta putovati kući. Računali smo da ćemo zekonju lakše prodati gazdi priču, ako treba na čuvanje manje košta, busom može putovati u transporteru. Na kraju je odlučeno da uzimamo kunića

, prvi zekan u našem životu. I selili smo se već jednom s njom i da znaš da sam stan tražila na ovom forumu i jedna zekica je poznavala moga gazdu i preporučila ga. Tako da mi je zeko našao novi stan

.
E sad ona stvarno voli naše društvo. Nas kući nekad ima puno, nekad nema po cijeli dan i onda ludi za nama, skače nam u krilo na trosjed, a mi u 23h mrtvi umorni, a ona bi se mazila. Onda smo dugo mislili da dok smo podstanari bolje ne, jer će nam biti problem sa selidbama. A onda je ipak odluka pala da kako smo s jednom budemo mi i sa 2. Naš život ide dalje, radit ćemo više nego sad dok smo honorarci, doći će valjda i djete i bolje da joj sad nabavim društvo pa da bude sretna i ona i mi.

A gdje ćemo, šta ćemo, stan i tako to, budemo rješavali sve u koracima. Kako bude bude, al znam da oni idu s nama. Kad smo o njima razmišljali dobro smo razmislili da je njihov životnji vijek cca 10g i da toliko moraju gdje mi tu i oni

Doma imam psa u roditeljskom stanu i da se kojim slučajem vratim nazad mama mi nikako ne bi odobrila još 2 zekana u stanu. Imala sam s mamom problema ovaj Uskrs kad smo bili kući sa zekicom. Al za njih sam spremna uvijek radit koliko treba i živit u podstanarskom stanu ili daj bože jedan dan uspit kupit svoj.
A jel veći nered od dvojice? Oboje su mi uredni i rade nuždu u svom wc-u, a znaju malo i po gajbi. Kako sam morala i njoj čistit isto mi je čistila njoj ili još malo za još jednog. Dlaka po stanu ima i to više njenih jer on ima skroz drugačiju dlaku, ona ima poddlaku, a on ne pa to leti kad se linja. Tako da definitivno za imati dijete i čistiti po kući zahvalniji je zekan kraće dlake. Sad stvarno ne moram brinuti jesam li previše bila dugo van kuće, jel njoj bilo dosadno kad imaju jedno drugog i definitivno se primijeti da im je tako zajedno život puno ljepši, a i stignem i ja njima i oni meni isto pokloniti dovoljno pažnje. Tako da mi nije žao šta smo eto ja i dragi, zekan i zekana u podstanarskom stanu 35m2.
Nekako je najbitnije da sama sa sobom budeš načistu na šta si spremna.